BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

LED-MAX ROOT BOOST (5l)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Root boost je organski stimulator korenin in rasti. Ta 100-% biološki startbooster vsebuje aktivne organske snovi, ki spodbujajo razvoj koreninskega sistema do vegetativne rasti. Spodbuja razvoj lasnih korenin, kondicionira substrat in izboljšuje dostopnost hranil med vegetativno rastjo.

Proizvajalec: 

Green Tulipz
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0483

Dostava: 1 - 2 dni

157,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

LED-MAX ROOT BOOST (5l)

LED-MAX ROOT BOOST (5l) je tekoč dodatek, narejen posebej za gojenje okrasnih rastlin pod osvetlitvijo LED. Root boost je organski stimulator korenin in rasti. Ta 100-% biološki startbooster vsebuje aktivne organske snovi, ki spodbujajo razvoj koreninskega sistema do vegetativne rasti. Spodbuja razvoj lasnih korenin, kondicionira substrat in izboljšuje dostopnost hranil med vegetativno rastjo.

Root Boost se lahko uporablja na vseh gojiščih; za hidrokulture priporočamo pH vrednost 5,5-6,0; za kokos pH 5,9-6,3 in za mešanice zemlje pH 6,3-7,0. Vedno izmerite tako električno prevodnost (EC) kot tudi pH vrednost.

Navedena razmerja veljajo za 100 litrov hranilne raztopine.

Led-Max je sestavljen tako, da morate delati z 10-15 % nižjo vrednostjo EC kot pri lučeh HPS. Za podrobnejši načrt ter nasvete in trike si oglejte spletno stran ali pa disk z materialom za gojenje (na voljo v določenih trgovinah ali po naročilu (brezplačnem) prek interneta).

Nasvet: ne zalivajte preveč radodarno, rastline pod lučmi LED porabijo celo do 50 % manj vode kot pod lučmi HPS!

Sestavljen in razvit v sodelovanju z Dutch Agro Nutrients, OCL Lighting in VPDMonitor.com Varnost in okolje: Ni za notranjo uporabo – izogibajte se stiku z očmi in kožo. Hranite pri 10-30 stopinjah Celzija Doziranje: 100 ml na 100 litrov

Navodila za uporabo: ML/100 L

Doziranje:

  • RAST: Root Boost: 1 teden: 100ml/ 100L vode; 2. teden: 100ml/ 100L vode;
  • CVETENJE: 1. teden: 100ml/ 100L vode; 2. teden: 50ml/ 100L vode; 3. teden: 50ml/ 100L vode; 4. teden: 40ml/ 100L vode; 

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

Plagron

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.