BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Mega Worm 5 Liter

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Mega Worm je naravni izboljševalec tal, ki temelji na kompostu rastlinskih odpadkov.

Proizvajalec: 

Plagron
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0697

Dostava: 1 - 2 dni

15,37  Z vklj. DDV

Na zalogi

- +

Opis

Plagron Mega Worm , Humus (worm casting). Mega Worm je naravni izboljševalec tal, ki temelji na kompostu rastlinskih odpadkov. Vzpostavlja optimalno ravnovesje v tleh ter tako omogoča rastlinam obilno rast in cvetenje. Mega Worm ima zelo visoko organsko sestavo: vsebuje določeno količino elementov v sledovih, encimov in mineralov kot so mikorize in trikoderme, ki varujejo in prehranjujejo rastline. Omogoča ponovno uporabo zemlje za lončnice. Vsebuje mnogo oligo-elementov, encimov, mineralov, in ima optimalno razmerje NPK in sorazmerje microorganizmov. Uporaba: 10-20% na liter zemlje Sestava: 100% gnojilo od Dendrobena Veneta Embalaža: 5 litrov (v prahu).

 

OPOZORILO! Izdelek hranite izven dosega otrok, če pride v stik z očmi oz sluznico takoj izperite z večjo količino vodo ter obiščite zdravnika. Izdelek ni užiten! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Dobro je vedeti

Microbe Life

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

84,18  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.