Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Microbe Life Foliar Root Dip 946 ml

Root Dip vsebuje humus in mikrobiološke gljive (Mycorrhizal). Gnojilo je namenjeno za foliarno uporabo a ga lahko uporabite tudi tako, da gnojilo nalijete v manjšo posodico ter pomočite  celoten koreninski sistem rastline v gnojilo.

Proizvajalec: 

Microbe Life
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0538

Dostava: 1 - 2 dni

26,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Microbe Life Foliar Root Dip 946 ml

Foliarni Sprej in Root Dip iz Mickrobe Life- ekto in Endo Mikorizne Glive

Foliarni sprej in koreninski dip je gnojilo za podtaknjence in mlade sadike, rastline. Pospešuje metabolizem rastline ter poveča vsebnost klorofila v rastlini.

Root Dip vsebuje humus in mikrobiološke gljive (Mycorrhizal). Gnojilo je namenjeno za foliarno uporabo a ga lahko uporabite tudi tako, da gnojilo nalijete v manjšo posodico ter pomočite  celoten koreninski sistem rastline v gnojilo.

Z visokim deležem fotosintetskih kultur zagotavlja izboljšano presnovo ter zagotavlja večjo razpoložljivost klorofila in razpoložljivosti hranil. Foliar spraj & root dip ne vsebuje pomembnih hranilnih snovi N-P-K-ja zato ga lahko uporabljate z vsemi drugimi komercialnimi gnojili.

Uporaba:

 • uporabljate ga lahko za vse rastline
 • uporaba za vse rastne medije (zemlja in kokos vlakna). Uporablja se tudi za Hidroponiko, aeroponiko, NFT
 • uporaba za notranjo in zunanjo uporabo
 • pred vsako uporabo dobro pretresite
 • vedno pred uporabo preverite pH in EC vrednost vaše zemlje ali vode
 • uporabljate v začetni fazi rasti- razvijanja koreninskega sistema, v začetni fazi vegetacije in 1. tednu rasti.Doziranje:
 • Foliarna uporaba : 65 gram/ 4 Litra vode oziroma 3 ml/ 1 liter vode (gojenje za hidroponiki, aeroponiki, NFT, DWC)
 • Root Dip (pomočite korenine v tekočino-gnojilo): 3 ml/ 2 litra vode. Korenine pustite pomočene v gnojilu 15 minut (da vpijejo zadostno mero gnojila) (gojenje za hidroponiki, aeroponiki, NFT, DWC)
 • V 1. tednu dozirate 3 ml/ 1 liter vode (gojenje na zemlji in kokosovnih vlaknih)
 • 2 in 3 . teden dozirate 1.5 ml/ 1 liter vode (gojenje na zemlji in kokosovnih vlaknih)Poreklo: Združene države Amerike

  OPOZORILO! Izdelek hranite izven dosega otrok, če pride v stik z očmi oz sluznico takoj izperite z večjo količino vodo ter obiščite zdravnika. Izdelek ni užiten! Hranite na temnem in hladnem prostoru.Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 1,3 kg

Dobro je vedeti

GrowsArtig

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE