BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Mineral Magic 5 Kg

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean167

Dostava: 1 - 2 dni

52,35  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

 Terra Aquatica Mineral Magic

Mineral Magic je pomemben aditiv. Vsebuje silikat v obliki salicijeve kisline in organske snovi, ki izvirajo iz morskih alg. Mineral Magic spodbuja rast koristnih mikroorganizmov in tako ustvari zdravo rast rastlin. Vsebuje raztopljivo obliko silikata, ki se vpije v celične stene rastline. Mineral Magic krepi organizem rastlin in povečuje njihovo odpornost proti boleznim ter insektom. Mineral Magic zmanjšuje stres pri rastlinah saj vsebuje narane kloride.

Uporaba: V prahu: 1. na podnožju stebla rastline posujte 1 kavno žličko na korenino rastline. Za preprečevanje gnitja in napadov patogenih gob na dozorele rastline

2. pod pršilke hranilne raztopine potresite 5 do 10 gramov (1-2 jedilni žlici). Kot mineralno dopolnilo oz. dodatek in kot preventivni dejavnik proti pythium in fusarium.

V tekočini: V vedro z 20 litrov vode dodajte 1kg Mineral Magic-a. Pustite mirovati 3 dni  in vsako toliko premešajte.

Filtrirajte: 1. direktno v rezervoar, nalijte 1-5 kozarcev, skladno z velikostjo posode. Postopek ponovite pri vsaki zamenjavi raztopine. Kot mineralno dopolnilo in kot preventiva proti pythium in fusarium.

2. za foliarno uporabo, poškropite po listih. Preprečuje in nadzira plesni. Uporaben je v vseh substratih, hidroponiki in zemlji.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

NPK Industries- RAW

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.