Obvestilo! Dne 29.2.2024 je skladišče zaprto. Vsa sprejeta naročila po spletu bodo odpremljena dne, 1.3.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Myco Chum 473 ml

Myco Chum 473 ml je hrana za vaše mikrobe in sladilo za vaše cvetove in plodove. Vsaka sestavina je skrbno ročno izbrana z določenim namenom. Myco Chum je enostavno dodatjati in rezultati so hitro vidni.

Proizvajalec: 

Plant Success
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean5169

Dostava: 1 - 2 dni

18,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Myco Chum 473 ml

Myco Chum 473 ml je hrana za vaše mikrobe in sladilo za vaše cvetove in plodove. Vsaka sestavina je skrbno ročno izbrana z določenim namenom. Myco Chum je enostavno dodatjati in rezultati so hitro vidni.

Opazno se poveča odpornost rastlini kar pa naredi rastline močnejše in bolj rodovitne.

Myco Chum 1-0-3 je vrhunska organska mikrobna hrana, ki vsebuje mešanico melase, ribjega hidrolizata, tekočih alg, huminskih kislin in hranil. Za optimizacijo rezultatov uporabljajte Myco Chum v celotnem življenjskem ciklu vaše rastline.

DOZIRANJE:

  • Zmešajte 5 ml (1 čajna žlička) v 4 L vode.
  • Lahko uporabite do 15 ml na vsake 4 L a Ne prekoračite odmerkov.
  • Lahko se uporablja za pripravo kompostnega čaja, do 15 ml na vsake 4L

Myco chum je hrana za vaše mikrobe in sladilo za vaše sadje. Vsaka sestavina je skrbno ročno izbrana z določenim namenom. Myco Chum je enostavno dodati vaši rutini nege rastlin in hitro boste opazili boljšo kakovost tal in močnejše rastline.

Myco Chum 1-0-3 je vrhunska organska mikrobna hrana, ki vsebuje lastniško mešanico melase, ribjega hidrolizata, tekočih alg, huminskih kislin in hranil. Za optimizacijo rezultatov uporabljajte Myco Chum v celotnem življenjskem ciklu vaše rastline.

  • Zmešajte 5 ml (1 čajna žlička) v 4 L vode. Lahko uporabite do 15 ml (1 žlico) na vsake 4 L; Ne prekoračite odmerkov. Lahko se uporablja za pripravo kompostnega čaja, do 1 žlica na vsake 4L.

OPOZORILO! Izdelek hranite izven dosega otrok, če pride v stik z očmi oz sluznico takoj izperite z večjo količino vodo ter obiščite zdravnika. Izdelek ni užiten! Hranite na temnem in hladnem prostoru.Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!   

Dodatne informacije

Teža 1,0 kg

Dobro je vedeti

Biobizz

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 125,30  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 125,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE