Spoštovani, dne 16.5.2023 bo skladišče odprto od 13.00 do 17.00 ure. Za nevšečnosti se vam opravičujemo. Pozdrav, Budseason.eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Myco Chum 473 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Myco Chum 473 ml je hrana za vaše mikrobe in sladilo za vaše cvetove in plodove. Vsaka sestavina je skrbno ročno izbrana z določenim namenom. Myco Chum je enostavno dodatjati in rezultati so hitro vidni.

Proizvajalec: 

Plant Success
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean5169

Dostava: 1 - 2 dni

18,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Myco Chum 473 ml

Myco Chum 473 ml je hrana za vaše mikrobe in sladilo za vaše cvetove in plodove. Vsaka sestavina je skrbno ročno izbrana z določenim namenom. Myco Chum je enostavno dodatjati in rezultati so hitro vidni.

Opazno se poveča odpornost rastlini kar pa naredi rastline močnejše in bolj rodovitne.

Myco Chum 1-0-3 je vrhunska organska mikrobna hrana, ki vsebuje mešanico melase, ribjega hidrolizata, tekočih alg, huminskih kislin in hranil. Za optimizacijo rezultatov uporabljajte Myco Chum v celotnem življenjskem ciklu vaše rastline.

DOZIRANJE:

  • Zmešajte 5 ml (1 čajna žlička) v 4 L vode.
  • Lahko uporabite do 15 ml na vsake 4 L a Ne prekoračite odmerkov.
  • Lahko se uporablja za pripravo kompostnega čaja, do 15 ml na vsake 4L

Myco chum je hrana za vaše mikrobe in sladilo za vaše sadje. Vsaka sestavina je skrbno ročno izbrana z določenim namenom. Myco Chum je enostavno dodati vaši rutini nege rastlin in hitro boste opazili boljšo kakovost tal in močnejše rastline.

Myco Chum 1-0-3 je vrhunska organska mikrobna hrana, ki vsebuje lastniško mešanico melase, ribjega hidrolizata, tekočih alg, huminskih kislin in hranil. Za optimizacijo rezultatov uporabljajte Myco Chum v celotnem življenjskem ciklu vaše rastline.

  • Zmešajte 5 ml (1 čajna žlička) v 4 L vode. Lahko uporabite do 15 ml (1 žlico) na vsake 4 L; Ne prekoračite odmerkov. Lahko se uporablja za pripravo kompostnega čaja, do 1 žlica na vsake 4L.

OPOZORILO! Izdelek hranite izven dosega otrok, če pride v stik z očmi oz sluznico takoj izperite z večjo količino vodo ter obiščite zdravnika. Izdelek ni užiten! Hranite na temnem in hladnem prostoru.Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!   

Dodatne informacije

Teža 1,0 kg

Dobro je vedeti

Advance Hydroponics Of Holland

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

-25%
Gnojila in dodatki, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

NOVO
Ni na zalogi
Atami, Gnojila in dodatki, Namakanje, Vodne Pumpe

499,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.