Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

MykosWP 390 gram

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Xtreme Gardening MykosWP 390 gram je naravna in organska vrsta koristnih gliv v tleh, ki ustvarjajo maso, podobno gobici, ki zbira in shranjuje hranila in vodo ter povečuje vnos obeh.

Proizvajalec: 

Xtreme Gardening
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1049

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

35,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Xtreme Gardening MykosWP 390 gram

Xtreme Gardening MykosWP 390 gram je naravna in organska vrsta koristnih gliv v tleh, ki ustvarjajo maso, podobno gobici, ki zbira in shranjuje hranila in vodo ter povečuje vnos obeh. Ta posamezna vrsta arbuskularnih mikoriznih gliv vsebuje samo Rhizophagus intraradices, formalno znan kot Glomus intraradices. MYKOS ne vsebuje nobenih drugih mikrobov, kot so trihoderma ali ektomikoriza.

Zakaj uporabljati Mykos WP?

  • MYKOS WP je koristen mikrob v tleh, ki krepi koreninske strukture z oblikovanjem simbiotskega odnosa z gostiteljsko rastlino.
  • Mykos deluje kot podaljšek korenin in povečuje sposobnost rastline, da v zameno za ogljikove hidrate učinkoviteje pridobiva hranila in vodo.
  • Lahko tudi poveča pridelek in sekundarne uporabe
  • Nanesite okoli koreninskega območja rastlin.
  • Tedensko nanesite skozi vegetativne in zgodnje cvetne faze.

MYKOS WP je vodotopna mikoriza in deluje v vseh vrstah rastnih medijev in se lahko uporablja v kombinaciji s sintetičnimi in naravnimi gnojili. Odlično za zelenjavo, sadje, zelišča in cvetje.

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg

Dobro je vedeti

GuanKalong

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.