Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Neutralizer Kompakt

Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0569

Dostava: 1 - 2 dni

57,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Nevtralizacijsko Kompakten, elektronski nevtralizator vonjav. Nevtralizacijsko je zelo učinkovita in izdelana na osnovi naravnega vonja. Nevtralizator( dišava)  je lahko zelo učinkovita pri odstranjevanju  različnih vonjav iz zračnih delcev. Izdelek visoke kakovosti ima številne edinstvene funkcije in koristi.  

To so: – Zasnovan za nevtralizacijo prostora, velikega do max. 15-20 m³  . Najbolj primeren je za manjše in srednje velike prostore – Narejen na podlagi visoke kakovosti  iz naravnih sestavin olj – Ne vsebuje nobenih umetnih sestavin  za razliko od ostalih konkurenčnih izdelkov, popolnoma neškodljiv za zdravje ljudi, živali in rastlin -Formula je zasnovana ravno tako, da nevtralizira vsak močejši, nepijeten vonj – Izredno nizka poraba energije – Nevtralizira v eni uri od aktivacije, vklopa – Doza Eteričnega olja  lahko drži do 6 tednov pri stalni 24-urni uporabi – Super lahka naprava za uporabo pripravljena le v nekaj sekundah – Zamenljivi vložki.  

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Dobro je vedeti

PREZRAČEVANJE

Zakaj kontrola zraka in klime v notranjih prostorih?

Ustrezne temperature, vlaga, dobro kroženje zraka in dovolj svežega zraka so pomembni pogoji za zdravo rastlino in uspešno gojenje. Pri nas boste našli vse za urejanje vaše klime. Uporabite lahko različna orodja za spremljanje in optimizacijo vaše klime, kot so gnojenje s CO2, ogrevanje, odsesovalne škatle, vlažilniki zraka, zračne cevi in ​​železnina. Dobri klimatski pogoji lahko naredi razliko med slabo ali dobro vzgojo pri rasti in cvetenju. Za dober začetek ponujamo tudi kompletne prezračevalne komplete.

V koliko se ne morete odločiti nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE