BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

NovaMax Grow 1 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

NovaMax Grow (1l) je zelo močno koncentrirano gnojilo v obliki goste tekočine.

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0361

Dostava: 1 - 2 dni

30,11  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

GHE- Terra Aquatica NovaMax Grow 1 L

NovaMax Grow (1l) je zelo močno koncentrirano gnojilo v obliki goste tekočine. Vsebuje izvlečke fulvične in humične kisline, kateri omogočajo izredno vpijanje hranilnih snovi v rastline. Flora Nova je celovito gnojilo v samo 2 različnih oblikah in sicer, eni za rast in drugi za cvetenje in rast plodov.

Navodilo:

NovaMax Grow (1l)uporabite med fazo rasti, da poveča rast stebel in listja. Flora Nova Bloom uporabite med fazo cvetenja in rasti plodov, da spodbudite živahen in obilen pridelek. Sredstvo Ripen dodajte med zadnjimi 10 dnevi, da povečate cvetenje in rast plodov. Zelo majhna količina sredstva FloraNova, pomešana s svežo vodo bo vašim rastlinam nudila vsa potrebna hranila za rast v zemlji, hidroponiki. Ko se pokažejo prve korenine, dodajte odmerek za potaknjence iz tabele za uporabo EC = 0,4–0,6. Ko rastlina nadaljuje z rastjo, dodajte odmerek za rastno fazo EC = 1,6–2. Za mlade rastline uporabite EC = 1,0–1,3. Uporabite enako dozo kot za prvi teden cvetenja. Flora Nova Bloom se uporablja tudi z Subculture, BM in FloraKleen.

Doziranje:

2,5ml na 1 Liter vode. Pred uporabo dobro pretresite.

Pravilo: Če želite optimizirati razpoložljivost mineralnih soli v raztopini pred dodajanjem gnojila nastavite vrednost pH na od 5,5 do 6,5. Po potrebi jo popravljajte, vedno jo redno preverjajte. Za stabilizacijo vrednosti pH uporabite naše tekoče sredstvo pH Down, ki vsebuje organske pufre. Flora Nova se prilagaja vsem vrstam vode, trdi in mehki. Samo v primeru, da je voda zelo visoka, zamenjajte svojo raztopino na vsakih 15 do 20 dni.Z tem se izognete neravnovesju hranilnih snovi. Med uporabo dobro pretresite in premešajte. Zaradi ekstremne koncentracije in za preprečevanje možnega usedanja soli pred uporabo dobro pretresite sredstvo. Flora Novo, med vlivanjem v vodo temeljito premešajte. Vsako komponento v vodo natočite ločeno, med posameznimi doziranji pa sperite merilno posodo.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,3 kg

Dobro je vedeti

Green Buzz Liquids

PROMOCIJA OB NAROČILU 1 LITRA PREJMETE 2X 250ML BREZPLAČNO

PROMOCIJA OB NAROČILU 500ml PREJMETE 1X 250ML BREZPLAČNO

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

NOVO
Gnojila, Plagron

15,99  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.