Spoštovani, dne 25.10.2023 bo skladišče zaprto. Vsa prejeta spletna naročila bodo odpremljena z GLS kurirjem, dne 26.10.2023. Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje. Lep pozdrav, Budseason. Eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Očala I METHOD SEVEN I CULTIVATOR FX CLASSIC + GRATIS CATALYST LED

Očala I METHOD SEVEN I CULTIVATOR FX CLASSIC + GRATIS CATALYST LED zagotavlja 100% UV zaščito.

 

Proizvajalec: 

Method Seven
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean5057

Dostava: 1 - 2 dni

65,25  Z vklj. DDV 55,46  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Očala I METHOD SEVEN I CULTIVATOR FX CLASSIC + GRATIS CATALYST LED

Očala I METHOD SEVEN I CULTIVATOR FX CLASSIC + GRATIS CATALYST LED je vaša top izbira na področju zaščite pod LED svetlobo.

Očala I METHOD SEVEN I CULTIVATOR FX CLASSIC + GRATIS CATALYST LED zagotavlja 100% UV zaščito. Zmanjšanje infrardeče toplote ohranja oči hladne in vlažne, antirefleksni premaz pa zmanjša bleščanje. Zasnovan za LED in CMH luči polnega spektra. Ustreza ali presega standarde ANSI-Z87+S & CSA-Z94.3.

Tehnologija objektiva:

Ste preveč videli lise? Tudi mi smo. Objektiv FX Classic, zasnovan v sodelovanju z laboratoriji Carl Zeiss, oftalmologi, optičnimi fiziki in celo inženirjem elektrotehnike, je inženirski čudež. Narejen je posebej za udobno in varno vaše oči pod svetlo belimi LED lučmi polnega spektra in CMH/LEC žarnicami, brez točk. Protiodsevna prevleka zmanjša bleščanje, infrardeča redukcija pa premaga vročino ter ohranja vaše oči hladne in vlažne pod svetlimi lučmi v prostoru za gojenje. Morda je videti kot sončen dan pod svetlobo polnega spektra, vendar tehnologija LED oddaja močno pasovno sevanje, medtem ko žarnice CMH / LEC vsebujejo UV in infrardeče žarke. Zato so visokokakovostna očala za rastoče bistven pripomoček v prostoru za gojenje. Leča FX Classic, izdelana iz trpežnega polimera, zagotavlja največjo možno količino varne svetlobe vašim očem in dosega popolno ravnovesje svetlobe/teme, tako da vam ni treba sneti očal, da bi videli globoko v svojo streho. Ali lahko običajna sončna očala to storijo? Ne. Če še vedno berete to, je čas, da pritisnete na sprožilec.

Tehnologija okvirja:

Okvir kultivatorja je izdelan iz polikarbonata, odpornega na udarce, za prilagodljivo in lahko prileganje. Ta okvir polovične jakne vključuje nedrseče gumijaste nosne blazinice, ki udobno držijo okvir več ur, tudi v vročih razmerah. Potrjeno s strani neodvisnih laboratorijev, da izpolnjuje ali presega mednarodne specifikacije ANSI MSZ87+S in kanadske CSA Z94.3. To vključuje odpornost na udarce pri visoki hitrosti. Odličen je tudi za tek na prostem in gorsko kolesarjenje!

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Vrtnarski pripomočki, Mreže za sušenje in oporo

36,00  Z vklj. DDV 30,60  Z vklj. DDV

Vrtnarski pripomočki, Ekstrakcija, Headshop, Vlaga

4,00  Z vklj. DDV 3,40  Z vklj. DDV

Ekstrakcija, Headshop, Vlaga, Vrtnarski pripomočki

1,16  Z vklj. DDV 0,99  Z vklj. DDV

Ekstrakcija, Headshop, Vlaga, Vrtnarski pripomočki

1,16  Z vklj. DDV 0,99  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE