BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

-20%
-20%

OCL DIGITAL LIGHTING TOUCHSCREEN CONTROLLER

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

OCL DIGITAL LIGHTING TOUCHSCREEN CONTROLLER prinaša natančno spremljanje temperature na višji nivo v industriji komercialne pridelave.

Proizvajalec: 

OCL Optimum Lighting
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2053

Dostava: 1 - 2 dni

336,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

OCL DIGITAL LIGHTING TOUCHSCREEN CONTROLLER prinaša natančno spremljanje temperature na višji nivo v industriji komercialne pridelave. Krmilnik lahko uporabite za povezavo dveh temperaturnih senzorjev za merjenje temperature v prostoru. Z enim senzorjem bo krmilnik deloval v “STANDARDNEM NAČINU”, z drugim pa bodo senzorji delovali v “INVERZNEM” ali “OPTIMALNEM NAČINU”

Priloženi temperaturni senzor naj bo nameščen čim bližje senzorju obstoječega sistema za klimatsko napravo, da se zagotovi, da bosta oba senzorja merila enako temperaturo.

Če pride do odstopanja, lahko temperaturni senzor kalibrirate iz menija.

AUX BOX PRIPRAVLJEN!

Krmilnik poleg tega, da lahko upravlja do največ 300 predstikalnih naprav, omogoča upravljanje dveh “AUX BOX” enot. Z “AUX BOX”, ki ga je treba naročiti posebej, je možno priključiti razvlaževalec zraka, dodatno prezračevanje ali ogrevanje v času prižiganja ali izklopa luči.

VISOKA TEMPERATURA TEMP SAMODEJNO SHRANJEVANJE IN TEMP. IZKLOP

Možnost “AUTO-SAVE TEMP” zazna, ko so notranje temperature previsoke, in se samodejno odzove tako, da zatemni priključene svetilke.

Kontroler je kompitabilen z napravano LED OCL Skwid 1560 in 1900.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

RAZSVETLJAVA

Zakaj osvetlitev pri notranjem gojenju rastlin?

Svetloba je pomembna za razvoj rastline. Trajanje svetlobe je tudi metoda za pomoč rastlinam od faze rasti do faze cvetenja. Takoj, ko rastline prejmejo manj ur svetlobe na dan, se pripravijo na fazo cvetenja.

Osvetlitev v notranjih prostorih.

Svetloba in elektrika sta pomembna orodja za podporo gojenja rastlin v zaprtih prostorih. Trajanje svetlobe je tudi metoda za pomoč rastlinam od faze rasti do faze cvetenja. Takoj, ko rastline prejmejo manj ur svetlobe na dan, se pripravijo na fazo cvetenja. Zato ne pozabite, da ima rastoča rastlina drugačen čas izpostavljenosti kot cvetoča rastlina. Na splošno je za rastočo rastlino izbrano 18 ur svetlobe, za cvetoče pa 12 ur. To velja tako za klasično žarnico za rast kot za LED osvetlitev. Stvari so se spremenile s prihodom LED razsvetljave. LED osvetlitev oddaja manj toplote in idealno temperaturo je lažje nadzorovati.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

-20%
Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

67,34  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.