BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Plant Success: Great White Premium Mycorrhizae 8 oz./ 226.8gram

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Plant Success
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0714

Dostava: 1 - 2 dni

95,49  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Plant Success: Great White Premium Mycorrhizae 8 oz./ 226.8gram

GREAT WHITE SHARK: Plant Success: Great White Premium Mycorrhizae 8 oz./ 226.8gram je eden najpopolnejših  mycorrhizal izdelkov na tržišču. Vrhunska formula vsebuje 15 različnih vrst gliv, 11 različnih vrst koristnih bakterij in 2 vrsti Trichoderma- vse to v enem izdelku. Raziskave kažejo da ta močna formula zagotovi rastlini vse potrebno kar potrebuje za povečanje donosa (pridelka). Great White je koncentrirana formula, ki zagotavlja uspešno kolonizacijo (razširitev) koreninskega sistema. Vodotopni prašek Great White zagotavlja takojšni razvoj korenin. Uporabnik si z eksplozivno rastjo korenin zagotovi večji pridelek, večjo rodnost in cvetenje. Poveča absorbcijo hranil in vode, kar je ključno za uspešno presaditev.

Ključ do zdravih in vitalnih korenin se začne z močnim koreninskim sistemom in živahen koreninski sistem se začne z Great White!

DOZIRANJE ( Hidroponika) 1 pakiranje (28,3 g) zadostuje za mešanico prib. 80 l vode. Zmešajte prah Great White z vodo in šele nato mešanico zljite v rezervar.

DOZIRANJE (Zemlja, Coco): 1 pakiranje (28,3 g) zadostuje za prib. 2,5 kubična metra zemlje. Great White lahko uporabite enkrat na 2 tedna. Seme vstavite v vdolbinico v zemlji nato rahlo popršite s prahom Great White in prekrijte z zemljo, na koncu zaljite z vodo.

OPOZORILO! Izdelek hranite izven dosega otrok, če pride v stik z očmi oz sluznico takoj izperite z večjo količino vodo ter obiščite zdravnika. Izdelek ni užiten! Hranite na temnem in hladnem prostoru.Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!    

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Dobro je vedeti

Protect

Protect so izdelki, ki zagotavljajo zaščito pred vsemi vrstami stresa, ki nastanejo pri gojenju rastlin z LED, HPS svetili ali pa tudi zunaj, ko so izpostavljene visokim temperaturam

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.