Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

RAW Microbes Bloom 900g

RAW Microbes Bloom 900g za fazo cvetenja so posebna skupina koristnih bakterij in gliv, ki so posebej oblikovane za fazo cvetenja/razcveta rastlin. Cvetoče in plodonosne rastline cepite z največjim številom CFU na trgu!

Proizvajalec: 

NPK Industries
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0842

Dostava: 1 - 2 dni

141,94  Z vklj. DDV 127,75  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

RAW Microbes Bloom 900g za fazo cvetenja so posebna skupina koristnih bakterij in gliv, ki so posebej oblikovane za fazo cvetenja/razcveta rastlin. Cvetoče in plodonosne rastline cepite z največjim številom CFU na trgu! Vsi mikrobi RAW so dvakrat testirani, tako posamezne kulture/vrste kot tudi končna mešanica. Testiramo dvakrat, da zagotovimo natančnost in vitalnost!

Vsebuje:

  • ta mešanica vsebuje glive in aktinobakterije, ki živijo v rizosferi in spodbujajo razgradnjo organskih snovi. Ta mešanica vsebuje tudi koristne organizme, ki gradijo vaš substrat v super soil.

Uporaba:

  • za vzgojene rastline – nanesite neposredno na rastni substrat
  • razporedite 5 ml/5 g po osnovi rastline in zalijte.

uporabite vsakih 1-2 tedna med fazo cvetenja

ALI

  • Uporabite kot raztopino
  • dodajte 5 ml/5 g na galono raztopine
  • Uporabljajte vsakih 1-2 tedna med cvetenjem in cvetenjem

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih, hladnih in temnih prostorih. Paziti pred zmrzaljo! V primeru, da pride gnojilo v stik sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,950 kg

Dobro je vedeti

Microbe Life

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE