Spoštovani, dne 16.5.2023 bo skladišče odprto od 13.00 do 17.00 ure. Za nevšečnosti se vam opravičujemo. Pozdrav, Budseason.eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Reducirka PVC | Ø125mm – 100mm I Carbon Active

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Reducirka PVC | Ø125mm – 100mm I Carbon Active je narejena iz trde plastike. Zmanjšajte različne priključke s premera Ø125mm na 100mm.

Proizvajalec: 

Carbon Active
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean5041

Dostava: 1 - 2 dni

9,15  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Reducirka PVC | Ø125mm – 100mm I Carbon Active

Reducirka PVC | Ø125mm – 100mm I Carbon Active je narejena iz trde plastike. Zmanjšajte različne priključke s premera Ø125mm na 100mm.

Zmanjšajte različne priključke s premera 125 mm na 100 mm

Zlasti pri vrtnarjenju v zaprtih prostorih imate vedno opravka z različno velikimi priključki (filtri, cevi, cevi, Cooltube itd.). Toda s temi praktičnimi popusti CarbonActive je to končno zgodovina – ker so še posebej vsestranski.

Ne glede na to, ali želite zmanjšati premer od filtra, ventilatorja ali cevi do cevi, ta zmanjšanja povezujejo priključke različnih velikosti – oblikovno prilegajoče in brez vmesnih kosov. Poleg tega so izdelani iz ABS-a in zato zelo trpežni.

Posebej primerne so redukcije CarbonActive za oglene filtre CarbonActive. Na primer, ogleni filter z odprtino 200 mm ali 125 mm lahko pritrdite na ventilator ali prezračevalno cev s premerom 160 mm, 150 mm, 125 mm ali 100 mm.

To zmanjšanje se zmanjša z notranjega premera 200 milimetrov na zunanji premer 150 milimetrov.

Vsestranskost redukcij CarbonActive na prvi pogled:

  • za vse običajne oglene filtre
  • za skoraj vse zračne ventilatorje
  • za Cooltube
  • za stenske prirobnice
  • za Y-kose

V naši trgovini lahko najdete naslednje CarbonActive reducirje:

  • CarbonActive redukcija, 125 / 100 mm
  • CarbonActive redukcija, 200 / 125 mm
  • CarbonActive redukcija, 200 / 150 mm
  • CarbonActive redukcija, 200 / 160 mm

 

Poreklo: Nizozemska

Dodatne informacije

Teža 0,15 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

7,32  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.