BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Rhino PRO I 125x400cm I 450 – 600m3/h

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Karbonski filter Rhino PRO I 125x400cm I 450 – 600m3/h omogoča zelo dober pretok zraka in so zelo učinkoviti pri prečiščevanju onesnaženega zraka(neprijetnih vonjav).  

Proizvajalec: 

Rhino
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0686

Dostava: 1 - 2 dni

119,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Rhino PRO I 125x400cm I 450 – 600m3/h

Dolgotrajna in popolnoma reverzibilnost, nova oblika vratu daje rhino PRO filtru daljšo življenjsko dobo in sicer od 18-24 mesecev. Izdelano v skladu z najvišjimi standardi Rhino uporablja le vrhunski ogljik (Australian mined RC142 carbon), tako da ste lahko prepričani za najvišjo kakovost izdelka. Rhino Hobby filtri so napolnjeni z Avstralskim aktivnim ogljem RC142 (ogljik). Rhino Pro paleta filtrov, ki je znana po najboljši kakovosti ogljikovega oglja saj so zelo tesno pakirani in tlačno preizkušeni.

Karbonski filter Rhino PRO I 125x400cm I 450 – 600m3/h omogoča zelo dober pretok zraka in so zelo učinkoviti pri prečiščevanju onesnaženega zraka(neprijetnih vonjav).

Uporaba:

  • Maksimalen pretok zraka je 600m3/h. Priporočljiv pretok do 450m3/h. Primeren za Grow Room prostore 150x 150x 200cm in 120x 240x 200cm.

Priporočen ventilator do 600m3/h

Kako vedeti kateri filter je pravi za vaš prostor? Enostavno. Pomnožite (dolžina X širina X višina  prostora-Enota v metrih). Naprimer: 3X 4X 2m= 24m3. Dobili ste volumen prostora; 24m3. Da izračunate še optimalen pretok zraka pomnožite volumen zraka z X 60. Končni rezultat je vrednost pretoka zraka, katerega morate obrniti iz prostora vsako uro. Svetujemo vam, da se držite priporočene vrednosti pretoka zraka in ne maksimalne vrednosti!

 

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

7,32  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.