BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

TOP SELLER

Root Excelurator SILVER 500 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Root Excelurator SILVER 500 ml je trenutno eden najmočnejši stimulatorjev za cvetenje, katerega je moč dobiti na tržišču.

Proizvajalec: 

House & Garden
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0777

Dostava: 1 - 2 dni

78,84  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Root Excelurator SILVER 500 ml

Root Excelurator SILVER 500 ml je trenutno eden najmočnejši stimulatorjev za ukoreninjanje kot tudi cvetenje. Je edinstven produkt z katerim se danes House & Garden tudi ponaša. Root stimulator zagotavlja eksplozivno rast ter razvoj koreninskega sistema saj zagotovi koreninam že v začetku razvoja zadostno zaščito pred paraziti.

Root Excelurator učinkovito opravlja nalogo tudi, ko gre za saniranje poškodb pri starejših koreninam saj uspešno odpravlja gnitje.

Doziranje:

  • 3 ml / 10 litrov.

Uporaba:

  • Prve 3 tedne v fazi rasti.
  •  V primeru, da so rastline vidno poškodovane od stresa, vročine, pH-ja ali uporabe pesticidov vam priporočano vsakodnevno uporabo Root Exceluratorja.

Pravilna uporaba in doziranje glede na vaš rezervoar: https://house-garden.com.au/mix-rates/

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,6 kg

Dobro je vedeti

Organics Nutrients

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

 

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.