BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Sanlight LED Modul FLEX 10 z Adapterjem

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Sanlight LED Modul FLEX 10 z Adapterjem je zelo varčna in zelo učinkovita LED lučka za vegetacijo in rast. Toda ta komplet je primeren tudi kot podporna svetilka za rože.

Proizvajalec: 

SANlight
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1002316

Dostava: 1 - 2 dni

76,85  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Sanlight LED Modul FLEX 10 z Adapterjem

SANlight Flex 10W. Primerno za vzgojo mikro zelenjave in kot dopolnilna svetloba za rastline v fazi prezimovanja kot tudi za vzgojo sadit za nadaljno rast.

SANlight Flex 10W je zelo varčna in zelo učinkovita LED lučka za vegetacijo in rast. Toda ta komplet je primeren tudi kot podporna svetilka za rože. Tako imenovani vmesniki se nato obesijo v stene podnebnih komor ali neposredno med in nad rastline, če so bodisi prevelike, bodisi pregoste. V ta namen ima klobuk SANlight na trak FLEX pritrjene različno perforirane viseče očesce. To omogoča, da svetilke FLEX svetijo navpično navzdol, pod kotom ob straneh ali vodoravno. Enostavno nadomešča rastlinsko fluorescentno cev z močjo 60 W.

Pri dolžini približno 45 cm na prečko je osvetljena površina približno 60 x 40 cm. Priporočljivo do višine rastline do največ 30 cm.

V kompletu prejmete:

  • 1x LED modul SANlight FLEX10 – 10 W
  • 1x transformator/ adapter SANlight 25 W
  • 1x zakjučna kapa v kolikor bi želeli uporabljati samo 1. enoto/ panel

Zaščita proti vlagi IP68

Dimenzija panela: 454 x 35 x 25 mm

Poreklo: Avstrija

Garancija: 2. Leti

Pri Sanlight LED Panel 10W lahko medsebojno povežete do 6. enot/ panelov z enim adapterjem in 5. povezovalnimi kabli ter eno zaključno kapo.

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

RAZSVETLJAVA

Zakaj osvetlitev pri notranjem gojenju rastlin?

Svetloba je pomembna za razvoj rastline. Trajanje svetlobe je tudi metoda za pomoč rastlinam od faze rasti do faze cvetenja. Takoj, ko rastline prejmejo manj ur svetlobe na dan, se pripravijo na fazo cvetenja.

Osvetlitev v notranjih prostorih.

Svetloba in elektrika sta pomembna orodja za podporo gojenja rastlin v zaprtih prostorih. Trajanje svetlobe je tudi metoda za pomoč rastlinam od faze rasti do faze cvetenja. Takoj, ko rastline prejmejo manj ur svetlobe na dan, se pripravijo na fazo cvetenja. Zato ne pozabite, da ima rastoča rastlina drugačen čas izpostavljenosti kot cvetoča rastlina. Na splošno je za rastočo rastlino izbrano 18 ur svetlobe, za cvetoče pa 12 ur. To velja tako za klasično žarnico za rast kot za LED osvetlitev. Stvari so se spremenile s prihodom LED razsvetljave. LED osvetlitev oddaja manj toplote in idealno temperaturo je lažje nadzorovati.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

-20%
Časovna stikala in releji, Razsvetljava za vzgojo rastlin

67,34  Z vklj. DDV

Razsvetljava za vzgojo rastlin, Led

12,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Dodatna oprema, Merilne naprave, Namakanje, Razsvetljava za vzgojo rastlin

106,14  Z vklj. DDV

TOP SELLER
-10%
Led, Razsvetljava za vzgojo rastlin

71,99  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.