BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Start Up 1 Liter

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Plagron
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0705

Dostava: 1 - 2 dni

43,80  Z vklj. DDV

Na zalogi

- +

Opis

Plagron Aditive

Start up je dodatek k gnojilom za optimalno rast vseh vrst rastlin. Start up zagotavlja uravnoteženo kombinacijo hranil v prvih odločilnih tednih rasti/ vegetacije. Start up aditiv vsebuje skrbno, uravnoteženo  mešanico hranil za bolji razvoj koreninskega sistema stimulira rast, vitalnost izdelkov.

Doziranje:

Pred uporabo dobro pretresite. Dodajanje 7 ml na 1 liter vode (1: 150). Po raztapljanju v vodi stabilno do 24 ur.

 

Sestava:

Hidrolizirane proteine, usedlina pri destilaciji melase sladkorne pese, alg in huminske kisline, Raztopina gnojila NPK (3-1-3), 3% skupnega dušika (N), od katerih je 3% organsko vezanega dušika, 1% v vodi topen fosforjev pentoksid (P2O5), 3% vodotopnega kalijevega oksida (K2O).

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1.1 kg

Dobro je vedeti

Plant Success

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.