Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Stop Grow 5 L

Stop Grow 5 L se lahko uporabit tudi pod prižgano lučko. je enostaven za uporabo in se aplicira foliarno kar pomeni, da škropite po listih rastline. Je edinstven izdelek, ki se izredno dobro dopolnjuje pri gojenju z kombinacijo dodajanja CO2-ja.

Proizvajalec: 

PRO-XL
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0059

Dostava: 1 - 2 dni

49,30  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Stop Grow 5 L

Stop Grow 5 L se lahko uporabit tudi pod prižgano lučko. je enostaven za uporabo in se aplicira foliarno kar pomeni, da škropite po listih rastline. Je edinstven izdelek, ki se izredno dobro dopolnjuje pri gojenju z kombinacijo dodajanja CO2-ja.

Nadzorujte višino!

PRO-XL STOP GROW PLUS omogoča nadzor nad višino rastline. Z uparjanjem te komponente bo rast zavrta in stimulacija cvetenja se bo povečala. Zahvaljujoč dodatnim vitaminom in visokokakovostnim gnojilom se bo rastlina optimalno razvijala.

STOP GROW PLUS vsebuje tudi vlažilno sredstvo, ki poskrbi za hitrejše sušenje in dobro absorbiranje sredstva v rastlini.

Kako uporabiti Stop Grow Plus?

PRO-XL Stop Grow omogoča nadzor nad višino rastline. Ta izdelek upočasni rast in poveča stimulacijo cvetenja.

Uporaba:

  • Pred uporabo dobro pretresite. Poškropite celotno rastlino, liste (spodaj in zgoraj) ter steblo.
  • BODITE POZORNI! Sredstvo ne sme zmočiti korenin.
  • Lahko se ponovi po 3-5 dneh. Vedno preverite višino rastline. Škropljenje lahko izvajate na soncu ali pri prižganih lučeh.

 

Opozorila:

Hraniti zaščiteno pred zmrzaljo, temno in zaprto. Pred uporabo pretresite. Hraniti izven dosega otrok. Med uporabo ne jejte, ne pijte in ne kadite.

Pomembno:

Sredstvo ne sme zmočiti korenin. Škropimo nad in pod listi. Na koncu ponovite po 3-5 dneh.

 

Dodatne informacije

Teža 5,5 kg

Dobro je vedeti

Canna

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE