Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

SUStee merilnik vlažnosti

SUStee merilnik vlažnosti je merilnik vlažnosti substrata, ki vam pokaže ali je vaše rastline že potrebno zalivati ali ne.

Proizvajalec: 

SUStee
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean3000

Dostava: 1 - 2 dni

31,50  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

SUStee merilnik vlažnosti. Velikost M v zeleni barvi in je primeren za lončke s premerom 10,5 – 18 cm.

Ob naročilu prejmete 5. kos Sustee M v zeleni barvi!

SUStee merilnik vlažnosti je merilnik vlažnosti substrata, ki vam pokaže ali je vaše rastline že potrebno zalivati ali ne.

Zalivanje je največja skrb za tiste, ki kupujejo lončnice. Poroča se, da je vzrok za venenje rastlin v 80 % primerov nepravilno zalivanje. Rastline ovenijo, ker niso temeljito zalivane, a preveč vode vodi do gnitja korenin pogosteje, kot bi si mislili. Z SUStee boste vedno vedeli, kdaj je pravi čas za zalivanje vaših rastlin.

SUStee je merilec vlažnosti oziroma ga lahko poimenujemo kar indikator vlažnosti za zalivanje rastlin v lončkih, ki rešuje največjo težavo preveč ali premalo zalitega substrata kar lahko poimenujemo kar nepravilno zalivanje.

V povprečju zalivamo preveč. Nekatere rastline ne rabijo močno zalitega substrata kot ga nekatere rastline potrebujejo. Odvisno katere rastline imate doma. Tropske zelene rastline ne potrebujejo močno zalitega substrata  kar pa ne pomeni da mora biti prst suha.

SusTee vam bo rešil težavo oziroma dilemo kdaj zalijete ponovno vašo rastlino v vazi, loncu.

SusTee je lična in oblikovno dovršena napravica, ki jo vstaviš v lonček in jo tam tudi pustiš. Ko rastlino zalijemo se Sustee v nekaj minutah obarva v modro kar pomeni, da je substrat dovolj moker. Ko pa postane indikator v polju obarvan v beli barvi pa pomeni, da je prišel čas da zalijete ponovno vašo rastlino.

Na voljo so na voljo so 3 različne dimezije:

  • Velikost S je primerna za lončke s premerom 6 – 9 cm
  • Velikost M je primerna za lončke s premerom 10,5 – 18 cm
  • Velikost L je primerna za lončke s premerom 18 – 36 cm
  • Dobavljiv v S, M in L velikosti
  • Večkratna uporaba – polnilo je uporabno od 6 do 9 mesecev, po tem enostavno zamenjamo polnilo.
  • Ne poškoduje korenin, rastlina normalno raste, tudi ko je merilec vlažnosti vstavljen v zemljo.

SUStee se od vseh ostalih merilcev vlažnosti na trgu razlikuje predvsem po tem, da ne deluje kot plovec, ki meri koliko vode je v zemlji, temveč meri zmožnost rastline, da črpa vodo iz zemlje (pF vrednost). Prav zaradi tega SUStee deluje z vsemi rastlinami in v vseh vrstah zemlje.

SUStee je prvi in edini merilec vlažnosti za domačo uporabo, ki temelji na pF vrednosti in ki ne potrebuje baterij ali drugih virov energije. Izdelek je zasnovan, oblikovan in proizveden na Japonskem. in je tudi prejel številne mednarodne nagrade za svoj dizajn in funkcionalnost. SUStee je plod večletnega razvoja in testiranja v sodelovanju s tokijsko univerzo za agronomijo in japonskimi kmeti.

Poreklo: Japonska

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Dobro je vedeti

NAMAKANJE

Namakanje!

Tukaj boste našli vse na področju črpalk, ribnikov in zalivanja vašega pridelka. Tukaj lahko najdete vse vrst črpalk, tehnik zalivanja in namakalnih sistemov.

Si želite lepe, dolge poletne počitnice? Toda ali ne želite, da bi vrt ob vrnitvi postal bolj rjav od vas? Razumljivo! Tisti, ki so v svoj vrt vložili veliko ljubezni in časa, ne marajo vrta dolgo pustiti samega na suhem. In ni vedno znan, prijatelj ali družinski član, ki bi lahko prevzel skrb.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Ni na zalogi
Namakanje

115,90  Z vklj. DDV

Črpalke in doziranje, Hidroponika, Namakanje

26,84  Z vklj. DDV

Črpalke in doziranje, Namakanje

14,60  Z vklj. DDV

Vrtnarski pripomočki, Ekstrakcija, Headshop, Vlaga

4,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE