BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

TechGrow Clima Micro Plus 2x2.5A (Negativepressure)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

TechGrow
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean554

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

133,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

- +

Opis

TechGrow Inovation

TechGrow Clima Micro Plus 2×2.5A (Negativepressure)

TechGrow krmilnik za Nadzor temperature in negativnega tlaka. TechGrow model: Clima Micro Plus 2x 2.5A

Z uravnavanjem temperature / negativnega tlaka Clima Micro Plus podjetja TechGrow lahko enostavno ustvarite pravo temperaturo v svoji sobi. Ta regulator ne samo uravnava najmanjšo hitrost vrtenja glavnega ventilatorja, da doseže ali vzdržuje želeno temperaturo, temveč tudi uravnava želeni zračni tlak drugega ventilatorja za optimalno kroženje zraka.

Upravljanje ventilatorja deluje na podlagi najmanjše hitrosti ventilatorja, temperature in histereze, negativnega zračnega tlaka in največje hitrosti ventilatorja (100%). Zaslon prikazuje izmerjeno dejansko temperaturo in zabeležene najmanjše / največje vrednosti s priključenega senzorja.

Pametni krmilnik TechGrow Clima Micro Plus 2×2.5A (Negativepressure) lahko v trenutku namestite z možnostjo nastavitve histereze za temperaturo.

Lastnosti:

– Nadzor temperature / negativnega tlaka Clima Micro Plus lahko meri in prikazuje trenutno vrednost temperature priključenega senzorja ter beleži in prikazuje minimalne / maksimalne vrednosti
– Nadzoruje najmanjšo hitrost ventilatorja glavnega ventilatorja, da doseže ali vzdržuje želeno temperaturo; poleg tega naprava nadzoruje negativni zračni tlak za optimalno kroženje zraka
– Najmanjša hitrost ventilatorja), nastavljena temperatura in nastavljeni negativni tlak se shranijo v primeru izpada električne energije
– Območje nastavitve temperature: 15 ° C – 35 ° C
– Območje nastavitve histereze: 1 ° C – 5 ° C
– Območje nastavitve negativnega zračnega tlaka: do 50% hitrosti vrtenja glavnega ventilatorja
– Območje nastavitve najmanjše hitrosti ventilatorja: 10% – 100%
– Zaslon se posodablja vsako sekundo
– Samodejni izklop osvetlitve zaslona po 60 sekundah
– Samodejno zaznavanje okvare kabla ali slabe povezave s senzorjem
– 2 vrati za UTP
– 2 vtičnice
– Enostavna zamenjava varovalke (vključena rezervna varovalka)
– Možnost uporabe tipala: TempProbe- NI PRILOŽENO

Poreklo: Nizozemska

Garancija: 1 Leto

Dodatne informacije

Teža 1.5 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.