Dne, 27.3.2024 bo skladišče odprto od 9.00 do 12.00 ure. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

TechGrow Clima Micro Plus 5A (Temp-RH)

TechGrow Clima Micro Plus 5A (Temp-RH) je krmilnik za nadzor ventilatorja za temperaturo / vlažnost z TechGrow Clima Micro Plus 5A (Temp-RH).

Proizvajalec: 

TechGrow
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean5075

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

99,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

TechGrow Clima Micro Plus 5A (Temp-RH)

TechGrow Clima Micro Plus 5A (Temp-RH) je krmilnik za nadzor ventilatorja za temperaturo / vlažnost z TechGrow Clima Micro Plus 5A (Temp-RH). Dosežite želeno temperaturo in relativno vlažnost zraka v sobi s krmiljenjem ventilatorja za temperaturo / TechGrow Clima Micro Plus 5A (Temp-RH). Nadzor ventilatorja Clima Micro Plus Temp / Humidity je enostaven za uporabo s tremi vrtljivimi gumbi za nastavitev najmanjše hitrosti ventilatorja ter želene relativne vlažnosti in temperature v vašem prostoru. Ta regulator ima tudi možnost nastavitve histereze temperature in relativne vlažnosti.

TechGrow Clima Micro Plus 5A (Temp-RH) izmenično prikazuje trenutno sobno temperaturo in relativno vlažnost, s tem povezano nastavljeno vrednost in histerezo, najmanjše in največje izmerjene vrednosti temperature in relativne vlažnosti, trenutno hitrost ventilatorja in nastavljeno najmanjšo hitrost ventilatorja.

Lastnosti:

 • Nadzor ventilatorja za temperaturo / vlažnost TechGrow Clima Micro Plus 5A (Temp-RH) lahko meri in prikazuje trenutne vrednosti temperature in relativne vlažnosti priključenih senzorjev ter beleži in prikazuje minimalne / maksimalne vrednosti
 • Nadzira najnižjo hitrost ventilatorja za doseganje ali vzdrževanje želene temperature in relativne vlažnosti
 • V primeru izpada električne energije se shranijo najmanjša hitrost ventilatorja, nastavljena temperatura in nastavljena relativna vlažnost
 • Območje nastavitve temperature: 15 ° C – 35 ° C
 • Temperatura histereze: 1 ° C – 5 ° C
 • območje nastavitve najmanjše hitrosti ventilatorja: 10% – 100%
 • območje nastavitve relativne vlažnosti: 40% – 90%
 • relativna vlažnost histereze: 0% – 5%
 • Zaslon se posodablja vsako sekundo
 • Samodejni izklop osvetlitve zaslona po 60 sekundah
 • Samodejno zaznavanje okvare kabla ali slabe povezave s senzorjem
 • 2 vrati UTP
 • Na voljo v različici: 5A
 • Enostavna zamenjava varovalke (vključena je rezervna varovalka)
 • Minimalno zahtevano tipalo: Temp / RH senzor
 • Različni senzorji so na voljo ločeno

– Možnost povezave TechGrow Datalogger (DL-1)- ni proložen! Opcija uporabe Datalogerja v sliki poleg izdelka

– SENZORJI niso priloženi! Opcija uporabe senzorja v sliki poleg izdelka


Poreklo: Nizozemska
Garancija: 1.Leto

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

NOVO
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE