BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

TechGrow CO2 Monitor M-1

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

TechGrow
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0507

Dostava: 1 - 2 dni

254,98  Z vklj. DDV

Na zalogi

- +

Opis

CO2 monitor

TechGrow CO2 Monitor M-1

Monitor M-1 CO2 je idealen za merjenje kakovosti zraka v stavbah, kot so zidanice, kleti, pisarne, šole, jasli, bolnišnice, rastlinjaki, prosotori za gojenje rastlin in skladišča. Meritev se izvede vsako sekundo in vam zagotovi podrobne informacije o koncentraciji CO2, temperaturi zraka, relativni vlažnosti, temperaturi rosišča in mokri temperaturi žarnice.

Monitor M-1 CO2 je plug & play in enostaven za uporabo. Zaslon ima 3 okna za hkratno branje različnih vrednosti. Monitor M-1 CO2 prikazuje tudi najmanjše, največje in povprečne vrednosti CO2, temperaturo zraka in relativno vlažnost, pri čemer se upošteva tehtano povprečje zadnjih 15 minut in 8 ur.

Rele za zunanje preklapljanje omogoča enostavno povezavo monitorja M-1 CO2 z prezračevalnim sistemom. Ko vrednost CO₂ preseže nastavljeno zgornjo mejo, bo to povzročilo optični in zvočni alarm. Rele samodejno sprejme alarm in se preklopi. Rele se izklopi, ko vrednost CO2 pade pod spodnjo mejo alarma.

Končno ima monitor M-1 CO2 samodejno umerjanje izhodišča (funkcija ABC) in možnost ročne kalibracije senzorja CO2 za zagotovitev najbolj natančne meritve. Predpostavlja se, da bo med kalibracijskim ciklom nekaj časa v prezračevanem prostoru prisoten svež zrak z vrednostjo približno 400 ppm. Zaradi tega je ta monitor neprimeren za uporabo v zaprtih prostorih z visokimi vrednostmi CO₂, kot so rastlinjaki.

 
Lastnosti:

– Zaslon prikazuje vrednost CO₂, temperaturo in vlažnost (min / max in tehtana povprečja 15 minut / 8 ur)
– Zagotavlja informacije o rosišču in temperaturi mokre žarnice
– Odčitki v ° C ali ° F
– Zaslon ima 3 okna za hkratno branje vrednosti
– Stabilen NDIR senzor za zaznavanje CO₂
– Pogostost merjenja: 1 meritev na sekundo
– Optični in zvočni alarm za CO₂
– Lahko ga priključite na prezračevalni sistem
– Alarmni izhod za nadzor prezračevanja
– ABC (samodejno umerjanje osnovne črte) in ročno umerjanje CO₂
– Monitor je opremljen z relejem za zunanje preklapljanje

Poreklo: Nizozemska
Garancija: 1.Leto

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.