BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Trabe Oleatbio 250 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean6080

Dostava: 1 - 2 dni

15,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

- +

Opis

Trabe Oleatbio 250 ml

Oleat BIO by Trabe je 100% naravni insekticid, ki se uporablja za zdravljenje vseh kultur/ rastlin, okuženih z žuželkami, kot so listne uši, ki se nato razgradijo v hranila, ki jih lahko vaše rastline absorbirajo. Vsebuje kalijevo milo, zato ga bodo vaše rastline lahko dobro absorbirale.

OleatBio je kot nalašč za tiste, ki rastline gojijo organsko, saj ne vsebuje nobenih kemikalij in vam ni potrebno uporabljati škodljivih pesticidov, da se znebite žuželk. Zelo učinkovit je proti žuželkam, kot so bele muhe in listne uši – vse žuželke z mehko lupino. Znebili se jih boste lahko preprostim pršenjem , ne da bi vam bilo treba pri tem uporabljati strupenih izdelkov.

Čeprav se jih morda ne boste mogli popolnoma znebiti, boste večino lahko odpravili, da bodo vaše rastline lahko pravilno rasle. Za rdeče pršice in resice boste morali uporabiti bolj specifične izdelke, izmenično s tem, da ne boste preveč obremenjevali rastline.

Pri tripsu priporočamo uporabo večnamenskega insekticida, ki zagotavlja dobre rezultate, čeprav so ti izdelki po naravi kemični – včasih preprosto ni druge možnosti.

Z izvlečkom cimeta lahko z rdečimi pršicami odpravite pršice in jih znebite v samo nekaj odmerkih.

Odmerjanje in uporaba zdravila Oleat Bio by Trabe:

Foliarno(s pršenjem rastlin) :

Razpršite svoje rastline od spodaj navzgor, pri čemer bodite posebej pozorni, da se na spodnjem delu listov znebite vseh žuželk.

Raztopljeno v vodi:

Najmanjši odmerek je približno 2% od 1 litra – 20 ml na 1000 ml.
Priporočamo, da najprej razpršite pod liste vzdolž dna.
Največ enkrat na teden.
Ne uporabljajte vsaj 15 dni pred obiranjem.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0.26 kg

Dobro je vedeti

Moonshine Nutrient

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.