Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Unis CO2 kontroler

Ecotechnics Unis CO2 regulator je namenjen za profesionalno in ljubiteljsko uporabo v majhnih rastlinjakih in na zelo preprost način.

Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0886

Dostava: 1 - 2 dni

255,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Najlažji in najbolj učinkovit način za dodajanje CO2.

Posebnosti: Enostaven za uporabo. Dolgoročna zanesljivost. 16 Nastavitev. Ne zahteva zapletene izračune. Prilagodljiv. Nizki obratovalni stroški. CO2 na pravilni ravni.

Ecotechnics Unis CO2 regulator je namenjen za profesionalno in ljubiteljsko uporabo v majhnih rastlinjakih in na zelo preprost način. Edinstvena zasnova regulatorja, najenostvavnejši način za bogatenje CO2 na svetu. Morate le določiti velikost rastlinjaka v kubičnih metrih, nato pa izračunajte ustrezno kubaturo na  krmilniku, to je to! Ni zapletene izračune toka plina, plin tlaka ali za vklop / izklop, potrebnih obdobjih. Samo en vnos! Najnovejša različica upravljavca Unis CO2 je mikroprocesorsko nadzorovan in 16 nastavitev od 1 kubični meter do 100 kubičnih metrov.

1 leto garancije.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

PREZRAČEVANJE

Zakaj kontrola zraka in klime v notranjih prostorih?

Ustrezne temperature, vlaga, dobro kroženje zraka in dovolj svežega zraka so pomembni pogoji za zdravo rastlino in uspešno gojenje. Pri nas boste našli vse za urejanje vaše klime. Uporabite lahko različna orodja za spremljanje in optimizacijo vaše klime, kot so gnojenje s CO2, ogrevanje, odsesovalne škatle, vlažilniki zraka, zračne cevi in ​​železnina. Dobri klimatski pogoji lahko naredi razliko med slabo ali dobro vzgojo pri rasti in cvetenju. Za dober začetek ponujamo tudi kompletne prezračevalne komplete.

V koliko se ne morete odločiti nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE