Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Ventilator Clip Ø15cm 10W

Ventilator Clip Ø15cm 10W z zelo tihim delovanjem je primeren za manjše prostore. Pritrditev ventilatorja z ščipalko je enostavna saj ga lahko pritrdimo hitro na rob mize, police oziroma na drugih podobnih površinah.

Proizvajalec: 

Pure Factory
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1079

Dostava: 1 - 2 dni

21,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Ventilator Clip Ø15cm 10W

Ventilator Clip Ø15cm 10W z zelo tihim delovanjem je primeren za manjše prostore. Pritrditev ventilatorja z ščipalko je enostavna saj ga lahko pritrdimo hitro na rob mize, police oziroma na drugih podobnih površinah.

Specifikacija:

  • Stabilno Clip stojalo z ščipalko
  • 2. stopnje hitrosti
  • Tiho delovanje
  • Premer veternice je 15 cm
  • Moč  ventilatorja je 10 W

POZOR:

  • Priporočena uporaba ventilatorja je od 6 do 12 ur dnevno saj omenjen ventilator ne spada pod delovne ventilatorje, ki so namenjeni za 24 urno obratovanje. Daljša uporaba od navedene privede do poškodb delovanja.

Poreklo: Španija

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE