BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Ventilator PK 250- L1 ONE SPEED 1300M3/h

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Prima Klima PK250-L1 je visoko učinkovit inline ventilator.

Proizvajalec: 

PrimaKlima
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0014

Dostava: 1 - 2 dni

190,05  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Ventilator PK 250- L1 ONE SPEED 1300M3/h

Napajalni kabel JE priložen!

Prima Klima PK250-L1 je visoko učinkovit inline ventilator, opremljen z ebmpapst motorjem z zakrivljenimi rezili nazaj. Ko preklopite na nizko hitrost, je naprava izjemno tiha. Celotno ohišje je izdelano iz nevnetljive plastike visoko odporne na udarce. S pomočjo priloženega montažnega nosilca se lahko ventilator enostavno in varno pritrdi na steno ali strop v katerem koli položaju. Življenjska doba izredno kvalitetnega motorja je približno 80.000 ur. Ventilator lahko priklopimo na regulator vrtljajev! Maksimalna temperatura je 42 °C.

Lastnosti:

  • Pretok zraka – 1300 m³/h
  • Ebm-papst motor
  • Vijačno kolo z zakrivljenimi rezili nazaj
  • Nizka poraba energije
  • Nizke emisije hrupa
  • Aerodinamično optimizirana oblika
  • Odporno na udarce in trpežno ohišje
  • Made in Europe
  • Napajalni kabel JE priložen!
PROIZVAJALEC Primaklima
MODEL PK250L1
TIP Cevni ventilator
PREMER 250mm
PRETOK 1300m³/h
NAPETOST 230V – 50/60Hz
MOČ 210W
ELEKTRIČNI TOK 0.75A
TEŽA 5.KG
DOLŽINA 250mm

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

7,32  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.