Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

YIELD Protect 500 ml

Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: 1001711

Dostava: 1 - 2 dni

79,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

YIELD PROTECT : Mono Silicic acid z mikro elementi v tekočem stanju
vsebuje orto silicijevo kislino. Ta snov je delno sestavljena iz 100% silicija, ki se neposredno absorbira, kar spodbuja odpornost rastlin.

Zakaj YIELD PROTECT?

Zaščita pridelka zgosti rastlinske celične stene in spodbuja absorpcijo hranilnih snovi v rastlini. Rezultat je bolj vitalna rastlina, ki je bolj odporna na okoljski stres, bodisi insektov ali vremenskih vpljivov. Kombinacija silicija in bora v zaščiti pridelka daje rastlini koristne sinergijske učinke. Oba minerala sta bistvenega pomena pri proizvodnji in krepitvi rastlinskih celic. Kombinirana uporaba teh dveh mineralov zagotavlja, da bodo vaše rastline takoj močnejše in bolj zelene.

Uporaba: Yield Protect je mogoče uporabiti v vseh nastavitvah z vsakim substratom in v kombinaciji z vsemi različnimi viri svetlobe(Sonce, HPS ali LED).
Izdelek lahko nanašamo preko rastlinskih listov(foliarno škropljenje), kot tudi za koreninski sistem.

Specifikacija:

Si (Silica 0,6%), Boron (B 0,1%), Molibden (Mo 0,002%) Kalij (K 0,84%)

Doziranje: 2ml / 10l vode v fazi rasti in cvetenja
Doziranje foliarno 2ml/ 10l vode v fazi rasti

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok! 

Dodatne informacije

Teža 0,6 kg

Dobro je vedeti

Moonshine Nutrient

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE