Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0915
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
189.10€
Brez DDV: 155.00€

Hidroponični krožni sistem Nutriculture Wilma 8 Small Wide 85L. Wilma namakalni sistemi so zasnovani za zagotavljanje visokih donosov na najbolj preprost možen način. Na voljo je v 3 različnih velikostih, zato da ustreza vsem potrebam sodobnega pridelovalca.

NOVOSTI: Izboljšan razmik med lonci Priročna mešalna pipica za hranila  Lažji dostop do rezervoarja.

PREDNOSTI: Wilma je kot lonec z osebnim pomočnikom Wilma hrani rastline malo in pogosto, kar zagotavlja rastlini več vode in hranil, kot če bi jih ročno namakali Z enodnevnim namakanjem rastlina ne dobi dovolj vode in hranilnih snovi, ki jih potrebuje za optimalno rast, ker lahko premočite substrat in onemogočite dovod kisika koreninam Zaradi pogostega zalivanja, je dobro uporabiti glinopor (pebbles), ker tako omogočite večji dostop kisika korenini in boljši dostop do kisika samega, kar pripomore k večjemu donosu Rastline imajo veliko več koristi od natančnejšega hranjenja v aktivni hidroponiki in tudi Vi boste imeli več koristi od bolj enostavnega in prilagodljivega pridelovanja, kot če bi pridelovali v vazah s prstjo.  

PROIZVAJALEC Nutriculture, MODEL Wilma 8 Small Wide, MATERIAL Čvrsta plastika, KAPACITETA REZERVOARJA 85L,  ŠTEVILO VAZ 8, KAPACITETA VAZ 11L, vsaka DIMENZIJE REZERVOARJA 1200x600x200cm, DIMENZIJE PLADNJA 1200x600x200cm, TEŽA 10kg  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje