Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean1049
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
39.42€
Brez DDV: 36.00€

Xtreme Gardening

MYKOS® mycorrhizae je naravna in organska vrsta koristnih gliv v tleh, ki ustvarjajo maso, podobno gobici, ki zbira in shranjuje hranila in vodo ter povečuje vnos obeh. Ta posamezna vrsta arbuskularnih mikoriznih gliv vsebuje samo Rhizophagus intraradices, formalno znan kot Glomus intraradices. Zdravilo MYKOS ne vsebuje nobenih drugih mikrobov, kot so trihoderma ali ektomikoriza.

Zakaj uporabljati Mykos WP?

MYKOS WP je koristen mikrob v tleh, ki krepi koreninske strukture z oblikovanjem simbiotskega odnosa z gostiteljsko rastlino. Mykos deluje kot podaljšek korenin in povečuje sposobnost rastline, da v zameno za ogljikove hidrate učinkoviteje pridobiva hranila in vodo. Lahko tudi poveča pridelek in sekundarne presnovke.
Uporabe.
Nanesite okoli koreninskega območja rastlin. Tedensko nanesite skozi vegetativne in zgodnje cvetne faze.
Kompatibilnost

MYKOS WP je vodotopna micoriza in deluje v vseh vrstah rastnih medijev in se lahko uporablja v kombinaciji s sintetičnimi in naravnimi gnojili. Odlično za zelenjavo, sadje, zelišča in cvetje.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI