Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Hydro Silica 250 ml

Advanced Hydro Silica 250 ml vsebuje visokokakovosten silicijev dioksid, raztopina SiO² *hidroliziran silicij* Advanced Silica je vpojno ter hkrati pomembno hranilo saj okrepi celično steno in povrhnico rastlin. Tako dosežete zaščito pred glivicami in okužbami.

Proizvajalec: 

Advanced Hydroponics
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean96

Dostava: 1 - 2 dni

45,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Advanced Hydro Silica 250 ml

Zakaj Advanced Hydroponics Silica 250 ml?

Advanced Hydro Silica 250 ml vsebuje visokokakovosten silicijev dioksid, raztopina SiO² *hidroliziran silicij* Advanced Silica je vpojno ter hkrati pomembno hranilo saj okrepi celično steno in povrhnico rastlin. Tako dosežete zaščito pred glivicami in okužbami.

Advanced silica *ortosilicna kislina* rastlina absorbira skozi liste kot korenine.

Dokazano je, da rastline uspevajo bolje v zemlji, bogati s silicijem. Silicij vzpodbuja tudi absorpcijo drugih hranil kot so: Fosfor *daje rastlinam več energije* hkrati pa ohranja koreninski sistem zdrav.

Uporaba:

  • Dodajte Advanced Silica hranljivi raztopini v fazi rasti in nadaljujte do 6. tedna cvetenja.
  • Uporablja se tudi z škropljenjem skozi liste rastin.
  • Pred uporabo vsakič dobro pretresite.

Organski substrati na osnovi šote in kokosovih vlaken skorajda ne vsebujejo naravnega silicija zato predlagamo uporabo silicija.

Doziranje:

  • 0,1 ml Advanced Silica na liter vode.

Lastnosti:

  • Zaščita pred stresom, gljivicam in vremenskimi vpljivi. Krepi celične stene ter izboljša absorbcijo hranil. Primerno za uporabo pri vseh tehnikah gojenja oz. sistemih.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,35 kg

Dobro je vedeti

GrowsArtig

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE