Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Advanced Nutrients B-52 250 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients B-52 250 ml izboljšuje metabolizem rastline in absorbcijo hranil. Vsebuje naravne hormone, vitamine in minerale, ki jih rastlina potrebuje za zdrav razvoj.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0093

Dostava: 1 - 2 dni

12,41  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Advanced Nutrients B-52 250 ml

Advanced Nutrients B-52 250 ml izboljšuje metabolizem rastline in absorbcijo hranil. Vsebuje naravne hormone, vitamine in minerale, ki jih rastlina potrebuje za zdrav razvoj. Booster B-52 krepi imunski sistem in naredi rastlino bolj odporno na stres in vročino. Vsebuje vitamin B5, ki je zelo pomemben za osnovno delovanje vsake rastlinske celice. Lahko ga uporabljamo s celotno Advanced Nutrients linijo in ostalimi osnovnimi hranili, ki niso del Advanced Nutrients gnojil. Rastline z uporabo gnojil Advanced Nutrients rastejo in cvetijo hitreje ter proizvedejo večje in sočnejše sadove. B-52 se lahko uporablja v vseh medijih indoor in outdoor.

Pri Advanced Nutrients uporabljajo nakvalitetnejše surovine in proizvodne procese. Uporabnikom zagotavljajo izdelke ki delajo, stanejo manj in trajajo dlje poleg tega pa ustvarjajo fantastične rezultate.

Navodila:

 • Pred uporabo dobro pretresite
 • B-52 uporabite od 3. tedna cvetenja, do predzadnjega tedna pred koncem cvetenja (do 1 tedna pred spiranjem)
 • Naprimer hranite z B-52 v 7. tednu in v 8. tednu splaknite, če imate daljši cvetno obdobje še naprej uporabljate B-52 in splaknite zadnji teden pred žetvijo
 • B-52 je popolnoma združljiv z vso pH Perfect® serijo hranil in ostalimi konkurenčnimi osnovnimi hranili in dodatki


Tip gnojila:

 • NPK 2 – 1 – 4

Doziranje:

 • 2ml na 1 liter vode

Sestava:

 • Skupni dušik (N) 2 % (od tega vodotopni dušik (N) 1,5 % in nitratni dušik (NO3) 0,5 %)
 • Fosforjev pentoksid (P2O5) 1 %
 • Kalijev oksid (K2O) 4 %
 • Izvor: kalijev nitrat, alge (Ascophyllum nodosum), monokalijev fosfat
 • Vsebuje tudi: vitamin B1 0,18 % (tiamin mononitrat), vitamin B2 0,007 % (riboflavin), vitamin B3 0,05 % (niacin), vitamin B5 0,03 % (pantotenska kislina) in vitamin B6 (piridoksin)

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,35 kg

Dobro je vedeti

NPK Industries- RAW

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

26,84  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE