Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients Big Bud Powder 500 gram

Advanced Nutrients Big Bud Powder 500 gram je zdaj na voljo kot priročen in celovit vodotopen prašek. Big Bud Powder uvaja idealno razmerje PK-ja za vaš pridelek hkrati pa se izogiba toksičnosti fosforja, tako da lahko gojite varne, čiste, visokokakovostne rože, ki zahtevajo najvišjo ceno na današnjem trgu.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0833

Dostava: 1 - 2 dni

22,23  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Advanced Nutrients Big Bud Powder 500 gram 

Advanced Nutrients Big Bud Powder 500 gram je zdaj na voljo kot priročen in celovit vodotopen prašek. Big Bud Powder uvaja idealno razmerje PK-ja za vaš pridelek hkrati pa se izogiba toksičnosti fosforja, tako da lahko gojite varne, čiste, visokokakovostne rože, ki zahtevajo najvišjo ceno na današnjem trgu. Rastline prejmejo visoko absorbirane oblike L-aminokislin, kalija in fosforja.

Visokokakovostne surovine zagotavljajo optimalne pogoje za krepitev in razsute cvetlične strukture. Big Bud Powder je posebej zasnovan za uporabo z različnimi hidroponskimi rastnimi mediji in v hidroponiki, aeroponiki kot tudi z kapljičnim namakanjem ne maši cevi sistemov. Big Bud Powder je popolnoma združljiv z vsemi pH Perfect Base Nutrients kot tudi z vsemi pH Perfect Base Nutrients in dodatki ter vsemi konkurenti Base Nutrients.

Sestava:

  • NPK: 0 dušik – 15 fosfor – 35 kalij

 

Doziranje v fazi cvetenja:

  • 2. teden – 0,5 g/l
  • 3.teden – 0,5 g/l
  • 4. teden – 0,5 g/l
  • 5. teden – 0,5 g/l

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,60 kg

Dobro je vedeti

Ostala Gnojila

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE