BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BEST SELLER

Advanced Nutrients Iguana Juice Grow 1 l

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients Iguana Juice Grow 1 l je 100% organski izdelek, ki neposredno vzpodbuja celično rast, tako da boste dobili izjemne donose v kombinaciji z izdelkom Iguana Juice Grow.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0457

Dostava: 1 - 2 dni

32,85  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Advanced Nutrients Iguana Juice Grow 1 l

Advanced Nutrients Iguana Juice Grow 1 l je narejen posebej za ljudi, ki prisegajo na organska hranila. Iguana Juice Bloom je 100% organski izdelek, ki neposredno vzpodbuja celično rast, tako da boste dobili izjemne donose v kombinaciji z izdelkom Iguana Juice Grow. Rezultat pridelka je v primerjavi z podobnimi izdelki drugih proizvajalcev impresiven, saj ta izdelek  prinaša večji donos, okus in kakovost pridelka.

Iguana Juice proizvaja optimalno število mest cvetov, močno cvetenje, več brstov, krajše internodije.  Iguana Juice vsebuje hranilno bogate ribje snovi iz ledeno mrzlega severnega Pacifika, plus več kot 70 mineralov, krilni izvleček, izvleček juke, ter iztrebke deževnikov, morskih ptic, netopirjev in ekstrakt lucerna.

Iguana Bloom se lahko uporablja pri vseh tehnikah gojenja kot so: zemlja, koko, hydro, NFT…

Pri celotnem ciklu gojenja vaših rastlin uporabljate le Iguana Grow in Iguana Bloom in ne potrebujete nobenih drugih dodatkov. Zakaj? Iguana vsebuje vse elemente, katera rastlina potrebuje v fazi cvetenja. Izdelek Iguana je edinstven ter preverjen.

Doziranje:

  • Od 1. do zadnjega tedna cvetenja dodajate 4ml/ Liter vode

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,2 kg

Dobro je vedeti

Azomite

Azomite je naravni medij- izboljševalec tal, ki vsebuje več kot 70 mineralov in elementov, potrebnih za optimalno rast in razvoj rastlin. Priporočljiva uporaba pri: Sadnih drevesih, vinske trte, jagodičevja, travnikov, zelenic, vrtnicah ter ostalih rožah v lončnicah.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

NOVO
Gnojila, Plagron

15,99  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.