Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients Iguana Juice Organic Grow 1 L

Advanced Nutrients Iguana Juice Grow 1 l je 100% organski izdelek, ki neposredno vzpodbuja celično rast, tako da boste dobili izjemne donose v kombinaciji z izdelkom Iguana Juice Grow.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0457

Dostava: 1 - 2 dni

32,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Advanced Nutrients Iguana Juice Organic Grow 1 L

Advanced Nutrients Iguana Juice Organic Grow 1 L je narejen posebej za ljudi, ki prisegajo na organska hranila. Iguana Juice Bloom je 100% organski izdelek, ki neposredno vzpodbuja celično rast, tako da boste dobili izjemne donose v kombinaciji z izdelkom Iguana Juice Grow. Rezultat pridelka je v primerjavi z podobnimi izdelki drugih proizvajalcev impresiven, saj ta izdelek  prinaša večji donos, okus in kakovost pridelka.

Iguana Juice proizvaja optimalno število mest cvetov, močno cvetenje, več brstov, krajše internodije.  Iguana Juice vsebuje hranilno bogate ribje snovi iz ledeno mrzlega severnega Pacifika, plus več kot 70 mineralov, krilni izvleček, izvleček juke, ter iztrebke deževnikov, morskih ptic, netopirjev in ekstrakt lucerna. Iguana Bloom se lahko uporablja pri vseh tehnikah gojenja kot so: zemlja, koko, hydro, NFT…

Pri celotnem ciklu gojenja vaših rastlin uporabljate le Iguana Grow in Iguana Bloom in ne potrebujete nobenih drugih dodatkov. Zakaj? Iguana vsebuje vse elemente, katera rastlina potrebuje v fazi cvetenja. Izdelek Iguana je edinstven ter preverjen.

Navodila:

 • Pred uporabo dobro pretresite

Tip gnojila:

 • NPK 3 – 1 – 3

Sestava:

 • Skupni dušik (N) 3 % (od tega dušikove organske snovi, topne v vodi 3 %)
 • Razpoložljiv fosfor (P2O5) 1 %
 • Vodotopni kalijev oksid (K2O) 3 %
 • Izvor: ribja moka, ekstrakt juke, moka iz alg, ekstrakt lucerne, ekstrakt pivskega kvasa


Doziranje:

 • 1. in 2. teden 1 ml / 1 L vode
 • 3. in 4. teden 3 ml / 1 L vode
 • 5., 6. in 7 teden 4 ml / 1 L vode
 • Vegetacija: 4 ml / 1 L vode
 • Mlade rastline: 2 ml / 1 L vode
 • ravno vzklite rastline: 1 ml / 1 L vode

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

Micoriza in koristne bakterije

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE