Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients Piranha 250 ml

Advanced Nutrients Piranha 250 ml je 100% organsko-biološko gnojilo namenjeno za doseganje bolj razvejanega koreninskega sistema. Vsebuje koristne glivice in je idealno za uporabo skupaj z Vodoo Juice.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0668

Dostava: 1 - 2 dni

21,95  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Advanced Nutrients Piranha 250 ml

Advanced Nutrients Piranha 250 ml je 100% organsko-biološko gnojilo namenjeno za doseganje bolj razvejanega koreninskega sistema. Vsebuje koristne glivice in je idealno za uporabo skupaj z Vodoo Juice. Koristne bakterije Vodoo Juice se naselijo okoli koreninskega sistema rastlin, medtem ko to Piranha naredi s 24-imi koristnimi glivicami. Masivno poveča površino in volumen korenin, tudi do 700%.

Preprečuje gnitje korenin in ščiti pred raznimi škodljivci povečana zmožnost sprejemanja vode in hranil iz medija rastlina proizvaja cvetove in sadeže v večjem obilju uporabi se lahko tudi foliarno kot zaščita pred plesnijo.

Uporablja se za vse medije, obdobje vegetacije in do vključno 2. tedna cvetenja.

Doziranje:

  • 2ml/1L. Priporočamo uporabljati skupaj s Vodoo Juice a ni nujno!

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,35 kg

Dobro je vedeti

Crazy Hills

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

18,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE