BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Advanced Nutrients SensiZym 1 l

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

SensiZym je super koncentrat več kot 80 različnih encimov, od katerih ima vsaka posebne funkcije, ki izboljšujejo rast rastlin in korenin.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0624

Dostava: 1 - 2 dni

31,21  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Advanced Nutrients SensiZym 1 l

SensiZym je super koncentrat več kot 80 različnih encimov, od katerih ima vsaka posebne funkcije, ki izboljšujejo rast rastlin in korenin. Encimi lahko storijo v nekaj sekundah ali minutah ogromno dobrega dela, zakar bi rastlina sama brez njih potrebovala nekaj dni ali tednov. Sensi Zym razgradi mrtve korenine, škrob,…nudi rastlini ogljikove hidrate in hranilne snovi, ki pospešujejo rast rastlin kot tudi koristne bakterije, ki pomagajo rasti.

Advanced Nutrients so analizirali izdelke njihovih tekmecev in ugotovili, da je nekaj povsem nedejavnih encimov zaradi zelo kratkega roka življenja. Encimi se merijo v enotah aktivnosti – Sensi Zym ima najvišje Enote aktivnosti, v resnici, trikrat večje kot njihov najbližji konkurent. Vsi encim izdelki so narejeni za premagovanje ali razkrajanje odmrlih ostankov korenin. Sensi Zym naredi tudi to, ampak razvije tudi encime, ki izboljšajo rast rastlin in razvoj koreninskega sistema.

Doziranje: 2ml na 1l vode od 1-6 tedna cvetenja.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1.25 kg

Dobro je vedeti

Azomite

Azomite je naravni medij- izboljševalec tal, ki vsebuje več kot 70 mineralov in elementov, potrebnih za optimalno rast in razvoj rastlin. Priporočljiva uporaba pri: Sadnih drevesih, vinske trte, jagodičevja, travnikov, zelenic, vrtnicah ter ostalih rožah v lončnicah.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.