Spoštovani, dne 16.5.2023 bo skladišče odprto od 13.00 do 17.00 ure. Za nevšečnosti se vam opravičujemo. Pozdrav, Budseason.eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Advanced Nutrients SensiZym 1 l

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients SensiZym 1 l je super koncentrat več kot 80 različnih encimov, od katerih ima vsaka posebne funkcije, ki izboljšujejo rast rastlin in korenin.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0624

Dostava: 1 - 2 dni

32,85  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Advanced Nutrients SensiZym 1 l

SensiZym je super koncentrat več kot 80 različnih encimov, od katerih ima vsaka posebne funkcije, ki izboljšujejo rast rastlin in korenin. Encimi lahko storijo v nekaj sekundah ali minutah ogromno dobrega dela, zakar bi rastlina sama brez njih potrebovala nekaj dni ali tednov. Sensi Zym razgradi mrtve korenine, škrob,…nudi rastlini ogljikove hidrate in hranilne snovi, ki pospešujejo rast rastlin kot tudi koristne bakterije, ki pomagajo rasti.

Advanced Nutrients so analizirali izdelke njihovih tekmecev in ugotovili, da je nekaj povsem nedejavnih encimov zaradi zelo kratkega roka življenja. Encimi se merijo v enotah aktivnosti – Sensi Zym ima najvišje Enote aktivnosti, v resnici, trikrat večje kot njihov najbližji konkurent. Vsi encim izdelki so narejeni za premagovanje ali razkrajanje odmrlih ostankov korenin. Sensi Zym naredi tudi to, ampak razvije tudi encime, ki izboljšajo rast rastlin in razvoj koreninskega sistema.

Doziranje:

  • 2ml na 1l vode od 1-6 tedna cvetenja.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,25 kg

Dobro je vedeti

Advanced Nutrients

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

NOVO
Ni na zalogi
Atami, Gnojila in dodatki, Namakanje, Vodne Pumpe

499,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.