Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Agrobacterias Muskaria 60 ml

Agrobacterias Muskaria 60 ml je nov izdelek španske specializirana biotehnologije za gojenje. Dodatek z mikroelementi, kompleksiranih z organskimi kislinami in amino kislin Agrobacterias Muskaria 60 ml, rastlinskega izvora z odlično kombinacijo, ki omogočajo hitro okrevanje rastline na stres ali fiziološke motnje, katere povzročajo glivične bolezni na listih.

Proizvajalec: 

Agrobacterias
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0557

Dostava: 1 - 2 dni

9,70  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Agrobacterias Muskaria 60 ml je nov izdelek španske specializirana biotehnologije za gojenje. Dodatek z mikroelementi, kompleksiranih z organskimi kislinami in amino kislin Agrobacterias Muskaria 60 ml, rastlinskega izvora z odlično kombinacijo, ki omogočajo hitro okrevanje rastline na stres ali fiziološke motnje, katere povzročajo glivične bolezni na listih. Bio aktivator posebnih encimov metabolizma rastlin, izboljšuje svežino tretiranih rastlinah že v nekaj dneh.

Muskaria Agrobacteria je idealen za obremenjene rastline, matičnih rastlin, bolnih rastlin, ki so jih napadle živali ali pa so jih napadli škodljivci oziroma gljive gliv.

Vsebuje dušik, mangan, cink in bor, ki izboljša delovanje različnih encimov, celično dihanje in fotosintezo in izdelavo giberilne kisline, Phytohormone najdemo v rastlinah, ki deluje kot regulator rasti rastnega delovanja hormona, ki stimulira in ureja njegov razvoj.

Muskaria Agrobacteria, eden najmočnejših ojačevalcev, je učinkovit ter v  celoti primeren za ekološko kmetovanje. Je okolju prijazno!

Doziranje in uporaba:

  • Pred uporabo dobro vsebino posode pretresite.
  • Raztopimo 3 do 6 ml na liter vode.
  • Lahko uporabite foliarno z škropljenjem ali namakanje (priporočamo foliarno škropljenje)

Sestava:

  • Dušik: 0,8%
  • Mangan: 1,3%
  • Cink: 0,5%
  • Bor: 0,25%

Učinkovit proti:  

  • Pepealnati plesni,
  • peronosporo,
  • rjo ter proti drugim patogenim glivam.

Poreklo: Španija

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode ter obiščite zdravnika. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Dobro je vedeti

Green Buzz Liquids

PROMOCIJA OB NAROČILU 1 LITRA PREJMETE 2X 250ML BREZPLAČNO

PROMOCIJA OB NAROČILU 500ml PREJMETE 1X 250ML BREZPLAČNO

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE