Spoštovani, dne 16.5.2023 bo skladišče odprto od 13.00 do 17.00 ure. Za nevšečnosti se vam opravičujemo. Pozdrav, Budseason.eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Atami B’Cuzz Blossom Builder 1 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Atami B’Cuzz Blossom Builder 1 L je posebej razvit produkt za gojitelje, ki privoščijo svojim rastlinam le najboljše.

Proizvajalec: 

Atami
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1004

Dostava: 1 - 2 dni

38,40  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Atami B’Cuzz Blossom Builder 1 L

Atami B’Cuzz Blossom Builder 1 L je posebej razvit produkt za gojitelje, ki privoščijo svojim rastlinam le najboljše. Bi radi razširili svojo lestvico linije B’cuzz in končali cvetenje kot nikoli poprej?

Znano je, da so potrebe po makro elementih v reprodukcijski fazi rastlin – cvetenju povečane. Še posebej po fosforju in kaliju. To še posebej velja za obdobje od zadnjega 2. do 4. tedna faze cvetenja. Prav za to obdobje je Atami razvil Blossom Builder Liquid. Izdelek zagotavlja izjemen razvoj cvetov in sadežev. Zaslužen je za močne, zdrave cvetove, ki bodo razvili popolno aromo. Zaradi edinstvenega PK razmerja (18%:23%) – zelo visoke vsebnosti fosforja zagotavljajo čvrstost plodov.

Izdelek lahko uporabljate v kombinaciji več različnih substratov: zemlja, kokos, hidroponika. Primeren je za uporabo v več različnih namakalnih sistemih.

Doziranje:

  • 0,25 mL do 0,50 mL na 1L vode.

Nasvet:

  • V naprej pripravljeno mešanico osnovnih hranil dodajte 0,25mL – 0,5mL Blossom Builder Liquid za popoln učinek.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 1,15 kg

Dobro je vedeti

GNOJILA

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

-25%
Gnojila in dodatki, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

NOVO
Ni na zalogi
Atami, Gnojila in dodatki, Namakanje, Vodne Pumpe

499,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.