Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Atami BCuzz Coco Bloom Stimulator 5 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Atami BCuzz Coco Bloom Stimulator 5 L je razvit posebej za intenziviranje cvetenja in cvetenja pri gojenju na kokosovih substratih.

Proizvajalec: 

Atami
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0071

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

215,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Atami BCuzz Coco Bloom Stimulator 5 L

Atami BCuzz Coco Bloom Stimulator 5 L je razvit posebej za intenziviranje cvetenja in cvetenja pri gojenju na kokosovih substratih. Ta stimulator cvetenja se uporablja, ko rastlina začne tvoriti cvetove, tik preden preide v fazo cvetenja. B’cuzz Bloom Stimulator bo nato sprožil fazo cvetenja in jo naredil intenzivnejšo ter daljšo. To bo povzročilo eksplozivno proizvodnjo debelih in kompaktnih cvetov in na koncu sadežev odličnega okusa in vonja.

Še posebno primeren je za različne vrste zelenjave, sadja in zelišč, kot so paradižnik, žajbelj in bazilika. Uporablja se lahko tudi za sobne in lončnice (npr. Alocasia, Lavender). Potreben odmerek je mogoče izmeriti tako, da ustreza potrebam posamezne rastline ali pridelka.

Uporaba:

  • Od nastajanja cvetov dodajte vsak dan pri zalivanju rastline. Optimalen učinek v kombinaciji z B’cuzz Coco Booster. B’cuzz Coco Bloom Stimulator je enostaven za uporabo! Posebej primeren je za gojenje v substratih na osnovi kokosa.

Doziranje:

  • 0,5 ml – 1 ml na liter vode.

 

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

GuanKalong

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

26,84  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE