Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Atami BCuzz Coco Booster Universal 1 L

Tekoče gnojilo Atami BCuzz Coco Booster Universal 1 L za pridelovanje v kokosovem substratu. Ima pozitiven vpliv na pomembne mikroorganizme in bakterije, ki dajejo zagon življenja v prsti in tako pripomore k izboljšanju stanja rastline.

Proizvajalec: 

Atami
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean20855

Dostava: 1 - 2 dni

27,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Tekoče gnojilo Atami BCuzz Coco Booster Universal 1 L za pridelovanje v kokosovem substratu. Ima pozitiven vpliv na pomembne mikroorganizme in bakterije, ki dajejo zagon življenja v prsti in tako pripomore k izboljšanju stanja rastline. Na ta način omogoča dodatno stabilnost in biološko ravnotežje v substratu, kar spodbuja povečanje razvoja koreninskega sistema. Poleg vodnih bakterij ta pospeševalec cvetenja vsebuje tudi osnovna kelatirana mikrohranila.

Mikrohranila so prehranske sestavine, ki jih rastlina nujno potrebuje, da bi se lahko dobro razvila, vendar pa jih sama ne more proizvajati. Zagotavlja, da ne bo med vegetacijsko dobo prišlo prehitro do pomanjkanja le-teh. Spodbujevalec pomaga tudi določiti cikel citronske kisline v gibanju, tako da se vsa pomembna hranila direktno pretvorijo v energijo za rastlino.

Navodila:

 • Od začetka obdobja rasti oskrbujte rastline vsak dan z ATAMI B-Cuzz Coco Booster Universal, in sicer med vsakim zalivanjem
 • Optimalen učinek dosežemo v kombinaciji z ATAMI B’Cuzz Coco Bloom

Doziranje:

 • 1 in 2 teden: 0,5 – 1,0 ml / 1 L vode
 • 3 in 4 teden: 0,1 – 0,5 ml / 1 L vode
 • 5 in 6 teden: 0,1 – 0,5 ml / 1 L vode

Sestava:

 • Dušik (N) skupni 0.70 %
 • Fosforjev pentoksid (P2O5) 0.18 %
 • Kalijev oksid (K2O) 0.24 %
 • Natrijev oksid (NaO) 0.23 %
 • Kalcijev oksid (CaO) 0.28 %
 • Magnezijev oksid (MgO) 0.91 %
 • Sulfat-trioksid 0.13 %

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

NPK Industries- RAW

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE