Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Atami Hydro Booster 1 L

Atami Hydro Booster 1 L ima ugoden vpliv na pomembnih mikroorganizmov in bakterij, ki dajejo življenje v substratu in s tem prispevajo k izboljšanju stanja rastline.

Proizvajalec: 

Atami
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0552

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

27,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Atami Hydro Booster 1 L

Sestavljen posebej za gojenje v hidroponiki, Atami Hydro Booster 1 L ima ugoden vpliv na pomembnih mikroorganizmov in bakterij, ki dajejo življenje v substratu in s tem prispevajo k izboljšanju stanja rastline. Na ta način zagotavlja dodatno stabilnost in biološko ravnovesje v substratu, zaradi česar razvoj koreninskega sistema se poveča. Polek vodnih bakterij ta pospeševalec cvetenja namenjen za hidroponiko vsebuje tudi bistvene kelatna mikrohranila.

Mikrohranila so prehranske sestavine, katera nujno potrebuje rastlina, da bi se lahko dobro razvijala, vendar jih ne more proizvajati. Ta Booster zato zagotavlja to, kar rastlinam primanjkuje med procesom rasti. Prav tako pomaga določiti citronske kisline za prebavo, tako da se vsa pomembna hranila neposredno pretvorijo v energijo za presnovo.

LASTNOSTI:

  • Rastline oskrbuje z okoljskimi spremembami
  • Vsebuje ključne elemente za klorofil
  • Z lahkoto kombiniramo z drugimi hranili

NAVODILA:

  • Dodaj hranilni raztopini od vegetacije dalje
  • Lahko se uporabljajo dnevno v rastni fazi za namakanje pridelka

SESTAVA:

  • Dušik (N) skupni 0.74 %, fosforjev pentoksid 0.18 %, kalijev oksid 0.24 %, natrijev oksid 0.23 %, kalcijev oksid 0.28 %, magnezijev oksid 0.91 %, sulfat-oksid 0.13 %

DOZIRANJE

  • 1. in 2. teden: 0,5 – 1,0 ml / 1 L vode
  • 3. in 4. teden: 0,1 – 0,5 ml / 1 L vode
  • 5. in 6. teden: 0,1 – 0,5 ml / 1 L vode

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

House & Garden

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE