Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Atami Rokzbastic 325 ml

Atami Rokzbastic 325 ml je visokokakovosten koktajl mineralov in biostimulantov, ki je popoln partner za doseganje trdnih frosty rezultatov. Zagotovite si čvrstejše, težje in bolj kompaktne cvetove in plodove zahvaljujoč njegovi vrednosti PK 10-20, ki je edinstvena v primerjavi z drugimi tekočimi izdelki za cvetenje na trgu.

Proizvajalec: 

Atami
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean5004

Dostava: 1 - 2 dni

63,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

http://youtube.com/watch?v=iWlgK_z0AMI&t=2s

Atami Rokzbastic 325 ml

Spremenite svoj projekt v napredek!

Atami Rokzbastic 325 ml je visokokakovosten koktajl mineralov in biostimulantov, ki je popoln partner za doseganje trdnih frosty rezultatov. Zagotovite si čvrstejše, težje in bolj kompaktne cvetove in plodove zahvaljujoč njegovi vrednosti PK 10-20, ki je edinstvena v primerjavi z drugimi tekočimi izdelki za cvetenje na trgu.

Rokzbastic ima razmerje P:K 1:2. Ta visoka koncentracija kalija še posebej ugodno vpliva na cvetenje rastlin z dolgo fazo cvetenja. Tako je njegova vrednost 10-20 PK ključna za pridelavo gostejših in trdnejših cvetov in plodov. Poleg tega je Rokzbastic obogaten z 1 % železa in drugimi bistvenimi elementi za podporo številnih vitalnih rastlinskih procesov.

Tako kot njegov družinski član Bloombastic ima tudi Rokzbastic malo balastnih snovi (natrija in klora).

Primeren za:

Rokzbastic je univerzalno hranilo, primerno za različne vrste zelenjave in sadja, posebej pa je razvito za potrebe rastlin z dolgim ​​cvetenjem ali visokimi potrebami po kaliju, kot so paprika, čili, citrusi ali rdeči paradižnik. Uporablja se lahko tudi za okrasne rastline z velikimi cvetovi (npr. hibiskus, vrtnice ali orhideje). Izkušeni pridelovalci lahko izmerijo potreben odmerek na rastlino na podlagi vrednosti NPK.

Primeren za gojenje v hidroponiki, kokosu in zemlji ter v ročnih in avtomatskih namakalnih sistemih.

Uporaba:

Nanesite v zadnjih 4 do 6 tednih cvetenja skozi celotno fazo plodov in zorenja skupaj z osnovnimi hranili. Lahko se uporablja v kombinaciji z Bloombastic za dodatno povečanje stimulativnega učinka faze cvetenja, povečanje pridelka in teže pridelka ter izboljšanje naravnih okusov in arom. Uporabite takoj za Bloombastic, da povečate učinke obeh izdelkov. Pri kombiniranju izdelkov z visokimi farmakokinetičnimi vrednostmi vedno bodite pozorni na vrednost EC vaše hranilne raztopine, saj obstaja možnost prekomernega gnojenja.

 

Doziranje:

  • 0,5 – 1 ml na liter vode. Poveča vrednost E.C. v vaši osnovni hranilni raztopini.

Sestava:

  • PK 10-20 W/W

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 0,45 kg

Dobro je vedeti

Advanced Nutrients

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE