Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Athena Bloom A+B 940 ml

Athena Bloom A+B 940 ml gnojila so zasnovana tako, da so hranila, ki jih vsebuje v pravem razmerju. Visokokakovostna makrohranila N (dušik), P (fosfat) in K (kalij) so združena z mikrohranili v kelatirani obliki.

Proizvajalec: 

Athena Ag
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean5041

Dostava: 1 - 2 dni

35,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Athena gnojila so Ameriškega porekla, Jungle boys.

Athena Bloom A+B 940 ml

  • za fazo cvetenja
  • primeren za vse namakalne sisteme
  • spodbuja močno rast cvetov
  • 2-komponentno mineralno gnojilo
  • Athena Bloom A & B je 2K gnojilo, razvito posebej za fazo cvetenja vaših rastlin.

Prvo razredna makrohranila in kelatirana mikrohranila:

Athena Bloom A+B 940 ml gnojila so zasnovana tako, da so hranila, ki jih vsebuje v pravem razmerju. Visokokakovostna makrohranila N (dušik), P (fosfat) in K (kalij) so združena z mikrohranili v kelatirani obliki. To pomeni, da Athena Bloom zagotavlja vašim rastlinam boljšo absorpcijo hranil v širšem pH območju – ne glede na namakalni sistem, način gojenja ali rastni medij. Athena Bloom A & B spodbuja močno in hitro rast cvetov in nastajanje aromatičnih popkov, kar vam omogoča kasneje obilno žetev.

Primerno za vse namakalne sisteme, brez nastajanja usedlin

Ker so hranila v Athena Bloom A & B izključno mineralna, je to gnojilo posebej čisto in brez suspendiranih delcev. Uporabite ga torej lahko v vseh poznanih namakalnih sistemih, tudi najfinejših šob v hidro sistemih Athena Bloom ne bo zamašila. Vsi vidni mikrodelci so preveč drobni, da bi kakor koli vplivali na vaš hidro sistem.

Popoln nadzor prek dveh komponent

Athena Bloom A & B se običajno vedno uporabljata v enakih delih. Če imate že veliko izkušenj z različnimi rastlinami in sortami, lahko razmerje med posameznimi hranili seveda nekoliko spremenite s spreminjanjem doziranja in ga prilagodite svoji shemi gnojenja.

Obseg dobave:

  • 1x Athena Bloom A: 940 ml
  • 1x Athena Bloom B: 940 ml

Tehnične podrobnosti:

  • N-P-K Bloom A: 4-0-5
  • N-P-K Bloom B: 0,7-6-5

POZOR: Pri mešanju gnojila z vodo uporabite B komponento in šele nato A komponento! Ne obratno!

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 2,6 kg

Dobro je vedeti

House & Garden

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

18,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE