Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Athena CaMg 946 ml

Athena CaMg 946 ml vsebuje veliko hitro dostopnega kalcija in magnezija. Zelo je primeren za dopolnitev gnojil Athena, tudi če že vsebujejo obe snovi. Nekatere rastline sprejmejo veliko več kalcija (Ca) in magnezija (Mg) kot nekatere druge rastline.

Proizvajalec: 

Athena Ag
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean6011

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

19,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Athena gnojila so Ameriškega porekla, Jungle boys.

Athena CaMg 946 ml

  • kot dodatek 2-komponentnim gnojilom Athena
  • visoko koncentriran kalcij in magnezij
  • še posebej pomembno za vodo iz reverzne osmoze
  • izboljša absorpcijo hranil

Athena CaMg 946 ml vsebuje veliko hitro dostopnega kalcija in magnezija. Zelo je primeren za dopolnitev gnojil Athena, tudi če že vsebujejo obe snovi. Nekatere rastline sprejmejo veliko več kalcija (Ca) in magnezija (Mg) kot nekatere druge rastline.

 Še posebej pomembno pri reverzni osmozi:

Če za gojenje v zaprtih prostorih uporabljate vodo z reverzno osmozo, da svojim rastlinam zagotovite najboljšo absorbcijo hranil, je uporaba dodatnega kalcija in magnezija nujna.

Zaščita pred simptomi pomanjkanja pri gojenju na kokosu:

V nasprotju z zemljo, kokosov substrat običajno vsebuje zelo malo magnezija in kalcija. Da preprečimo škodljive simptome pomanjkanja, je nujno, da hranilno raztopino dopolnimo s pripravkom CaMg.

Močne celice in močna rast korenin:

Magnezij je pomemben element v sledovih za rast korenin. Dobro razvit koreninski sistem ustvarja predpogoj za hitro vsrkavanje hranil in s tem za nastanek velikih in gostih cvetov. Kalcij zagotavlja stabilno celično strukturo ter močna stebla in veje. Poleg tega sodeluje pri delitvi celic in podpira hitro rast.

Stopnje uporabe:

  • 2-5 ml na 4. litre vode skozi celotno obdobje rasti in cvetenja. Pred uporabo dobro pretresite vsebino.

Obseg dobave:

1x 946 ml Athena CaMg

 

 OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

 

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

Hesi

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE