Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Athena Cleanse 3,78 L

Athena Cleanse 3,78 L je bil razvit, da zlasti pridelovalcem v zaprtih prostorih zagotovi učinkovito sredstvo za optimizacijo območja zaščite korenin. Sestavljen je iz blage hipoklorove kisline – rastlinsko tolerantne snovi z edinstvenimi oksidativnimi lastnostmi.

Proizvajalec: 

Athena Ag
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean5120

Dostava: 1 - 2 dni

70,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Athena gnojila so Ameriškega porekla, Jungle boys.

Athena Cleanse 3,78 L je namenjena:

  • za čiščenje koreninskega območja poškodovanih korenin.
  • ohranja namakalni sistem čist
  • odstranjuje organske in mineralne usedline
  • netoksičen, uporabljajte med rastjo

Athena Cleanse 3,78 L je bil razvit, da zlasti pridelovalcem v zaprtih prostorih zagotovi učinkovito sredstvo za optimizacijo območja zaščite korenin. Sestavljen je iz blage hipoklorove kisline – rastlinsko tolerantne snovi z edinstvenimi oksidativnimi lastnostmi.

 

Odstrani neželene usedline:

Naj bo v ceveh in šobah namakalnega sistema ali neposredno v območju korenin v hidrosubstratih – moteče mineralne ali organske usedline se odstranijo zelo učinkovito in varno. Predvsem odmrle organske snovi v substratu sicer hitro povzročijo gnitje in zavirajo absorpcijo hranil. Prav tako lahko preprečite zasoljevanje rastnega medija (substrata) s tvorbo trdnih mineralnih struktur.

Athena Cleanse ni strupen, ne draži in ob uporabi ne bo škodoval vašim rastlinam.

 

Uporablja se v vseh fazah rasti:

Cleanse dobro prenaša, da ga lahko uporabljate na mladih rastlinah in tik pred žetvijo. Ima zelo nizko vrednost TDS/EC in zato blago vpliva na mineralno ravnovesje.

 

Obseg dobave:

1x Athena Cleanse 3,78 L

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 4,1 kg

Dobro je vedeti

GuanKalong

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE