Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Athena Cleanse 946 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Athena Cleanse 946 ml je bil razvit, da zlasti pridelovalcem v zaprtih prostorih, da zagotovi učinkovito sredstvo za optimizacijo območja zaščite korenin. Sestavljen je iz blage hipoklorove kisline – rastlinsko tolerantne snovi z edinstvenimi oksidativnimi lastnostmi.

Proizvajalec: 

Athena Ag
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean6081

Dostava: 1 - 2 dni

30,00  Z vklj. DDV 25,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Athena Cleanse za čiščenje koreninskega območja.

Athena gnojila so Ameriškega porekla, Jungle boys.

Athena Cleanse, 950 ml je namenjena:

  • za čiščenje koreninskega območja poškodovanih korenin.
  • ohranja namakalni sistem čist
  • odstranjuje organske in mineralne usedline
  • – netoksičen, uporabljajte med rastjo

Athena Cleanse 946 ml je bil razvit, da zlasti pridelovalcem v zaprtih prostorih, da zagotovi učinkovito sredstvo za optimizacijo območja zaščite korenin. Sestavljen je iz blage hipoklorove kisline – rastlinsko tolerantne snovi z edinstvenimi oksidativnimi lastnostmi.

Odstrani neželene usedline:

Naj bo v ceveh in šobah namakalnega sistema ali neposredno v območju korenin v hidrosubstratih – moteče mineralne ali organske usedline se odstranijo zelo učinkovito in varno. Predvsem odmrle organske snovi v substratu sicer hitro povzročijo gnitje in zavirajo absorpcijo hranil. Prav tako lahko preprečite zasoljevanje rastnega medija (substrata) s tvorbo trdnih mineralnih struktur.

Athena Cleanse ni strupen, ne draži in ob uporabi ne bo škodoval vašim rastlinam.

 Uporablja se v vseh fazah rasti:

Cleanse dobro prenaša, da ga lahko uporabljate na mladih rastlinah in tik pred žetvijo. Ima zelo nizko vrednost TDS/EC in zato blago vpliva na mineralno ravnovesje.

Obseg dobave:

1x 950 ml Athena Cleanse

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

Atami

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV 35,19  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.