Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Athena Grow A+B 940 ml

Athena Grow A+B 940 ml sta dve komponentni gnojili, ki ju potrebujete za vegetativno fazo vaših rastlin med samo rastjo rastlin.

Proizvajalec: 

Athena Ag
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean5084

Dostava: 1 - 2 dni

35,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Athena Grow A+B 940 ml

Athena gnojila so Ameriškega porekla, Jungle boys.

  • za fazo rasti
  • 2-komponentno mineralno gnojilo
  • brez usedlin
  • primeren za vse namakalne sisteme

Athena Grow A+B 940 ml sta dve komponentni gnojili, ki ju potrebujete za vegetativno fazo vaših rastlin med samo rastjo rastlin.

Živahna rast zaradi ravnovesja hranil po recepturi Jungle boys.

Athena Grow A & B vsebujeta v kombinaciji vsa hranila za hiter razvoj rastlin, močna stebla in optimalno fotosintezo. Athena Grow prav tako spodbuja nastanek velikega in zdravega koreninskega sistema – osnovnega pogoja za hitro vsrkavanje hranil in bujno letino ob koncu rasti. Athena je skrbno uravnotežila posamezna hranila, kar ima za posledico popolno rast, spodbujanje hitrega začetka nastajanja popkov in povečanje površine cvetenja.

Primerno za vse namakalne sisteme, brez nastajanja usedlin

Ker so hranila v Athena Grow A & B izključno mineralna, je to gnojilo posebej čisto in brez suspendiranih delcev. Uporabljate ga lahko torej v vseh poznanih namakalnih sistemih, tudi najfinejših šob pri hidroponiki Athena Grow ne bo zamašil. Vsi vidni mikrodelci so preveč drobni, da bi kakor koli vplivali na vaš Hidro sistem.

Popoln nadzor prek dveh komponent

Athena Grow A in B se običajno vedno uporabljata v enakih delih. Če imate že veliko izkušenj z različnimi rastlinami in sortami, lahko razmerje med posameznimi hranili seveda nekoliko spremenite s spreminjanjem doziranja in ga prilagodite svoji shemi gnojenja.

Obseg dobave:

  • 1x Athena Grow A: 940 ml
  • 1x Athena Grow B: 940 ml

Tehnične podrobnosti:

  • N-P-K Rast A: 4-0-1
  • N-P-K Rasti B: 1-3-5

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

 

 

Dodatne informacije

Teža 2,5 kg

Dobro je vedeti

House & Garden

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE