BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Biobizz Alg A Mic 1 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Biobizz Alg A Mic 1 L je naravni koncentrat iz hladno stisnjenih morskih alg. Izjemno visoka vsebnost mikro elementov, aminokislin, vitaminov in hormonov. Uporabljamo ga lahko tudi foliarno (škropimo po listih).

Proizvajalec: 

Biobizz
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0117

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

17,41  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Biobizz Alg A Mic 1 L

Biobizz Alg A Mic 1 L je naravni koncentrat iz hladno stisnjenih morskih alg. Izjemno visoka vsebnost mikro elementov, aminokislin, vitaminov in hormonov. Uporabljamo ga lahko tudi foliarno (škropimo po listih).

Alg-A-Mic izboljšuje rast, odpornost na bolezni in temperaturne razlike. Odpravlja stres na rastlini.

Uporaba:

  • Redno zalivanje 2 do 5ml na 1L vode ali foliarno škropljenje 1 do 3ml na 1L vode. Škropite neposredno na zgprnji kot tudi spodnji del listov.
  • Alg-A-Mic je primerna za vse vrste substratov. Je dodatek k rednem hranjenju, gnojenju in je primeren za notranjo kot tudi zunanjo uporabo.Doziranje:
  • 2 do 5mL na 1L vode. 2 na 5ml na 1L vode ali foliarno škropljenje 1 do 3ml na 1L vodeTip gnojila:
  • Raztopina gnojila NPK: 0,1 – 0,1 – 0,1.Sestava:
  • Dušik (N) 0,1%, Fosforjev pentoksid (P2O5) 0,1%, Kalijev oksid (K2O) 0,1%, Kalcij (CaO) 0,2%, Magnezij (Mg) 0,1%.OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1.05 kg

Dobro je vedeti

House & Garden

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

84,18  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.