Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

BioBizz Calmag 1 L

BioBizz Calmag 1 L je zasnovan za profesionalno kot tudi hobi, ljubiteljsko vrtičkanje. Dodatek kalcija in magnezija za vaš pridelek.

Proizvajalec: 

Biobizz
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2016

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

13,00  Z vklj. DDV 11,69  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

BioBizz Calmag 1 L

BioBizz Calmag 1 L je dodatek za uporabo pri gojenju rastlin v kokos substratu.

Kaj je Biobizz Calmag?

  • Biobizz Calmag je zasnovan za profesionalno kot tudi hobi, ljubiteljsko vrtičkanje. Dodatek kalcija in magnezija za vaš pridelek. Kalcij in magnezij sta bistvena elementa za pravilno rast in cvetenje rastlin, saj imata ključno vlogo pri celični proizvodnji in fotosintezi.

Zakaj Calmag?

  • Pomanjkljivosti Ca / Mg so pogoste, saj se v današnjem svetu ne moremo zanašati na vodo iz pipe, da bi zagotovili pravilno koncentracijo mineralov
  • Če se boste morali držati mehke vode ali se spustiti po poti Rezverzne osmoze, vam Biobizz Calmag prinese 100% organsko in certificirano raztopino za pomanjkanje Ca / Mg.
  • Ta izdelek prinaša najboljše od naših 100% naravnih sestavin in jih predstavlja v formuli, ki ne bo spremenila vašega želenega režima hranjenja.
  • Z Biobizz Calmag odpravite trdo vodo in pomanjkljivosti na enostaven, nadzorovan in naraven način.

Kako ga uporabiti?

  • Za dodajanje kalcija in magnezija dodajte priporočeni odmerek Calmag in pripravite vodo ter zmešajte potrebna gnojila Biobizz.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok

Dodatne informacije

Teža 1,2 kg

Dobro je vedeti

Fox Farm

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE