Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Bionova BN-Zym 1L

Bionova BN-Zym 1L je naravni bio-katalizator (pospeševalnik procesa), sredstvo za gojenje in izboljšanje snovi na osnovi posebnih encimov.

Proizvajalec: 

BioNova
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean9011

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

24,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Bionova BN-Zym 1L

Bionova BN-Zym 1L je naravni bio-katalizator (pospeševalnik procesa), sredstvo za gojenje in izboljšanje snovi na osnovi posebnih encimov.

Mangan je poleg železa, bora in cinka eden pomembnih elementov v sledeh. Mangan je bistveni gradnik klorofila, kjer potekajo reakcije fotosinteze. Zaradi intenzivnega namakanja se mangan ne bo mogel vezati na elemente – zato ga izperemo z drenažno vodo. BN-Zym vsebuje dovolj mangana, da nadomesti to izgubo. Ta izdelek vsebuje tudi Pektinazo, Amilazo in Celulozo in tako pospešuje proces naravne pretvorbe hranilnih snovi v rastlinska hranila. Rezultat je boljše ravnotežje in manjša dovzetnost za bolezni! Na koncu izboljša tudi dovod kisika do korenin.

Encimi so specializirane proteinske molekule in delujejo kot katalizatorji v več biokemičnih procesih. Pretvorba sladkorja v alkohol s pomočjo kemikalij običajno traja nekaj tednov ali celo mesecev, medtem ko s pomočjo encimov to traja le nekaj sekund! Encimi vedno delujejo brez odpadkov ali stranskih produktov.

Nasveti pridelovalcev Bionova✔ V hidroponskih sistemih pustite, da zmes Bionova Zym / voda teče 24 ur vsaj 2-3 krat do žetve v 0,5 ml do 1 ml / liter vode.
✔ Bionova Zym izboljša koristne aktivnosti mikroorganizmov za zdravljenje in obnovo podlage. Uporabite Bionova Zym, kot sledi: 250 ml Bionove Zym razredčite v 100 litrih vode, da namočite 1000 litrov (1 m3) zemlje.

Lastnosti:

 • Stimulira sposobnost zadrževanja vode vsakega medija
 • Zmanjša napetost vode v tleh, kar omogoča hitrejše in boljše prodiranje vode v medij
 • V medij prinese več kisika
 • Hranila in minerale v tleh pretvorite v material, ki ga rastlina neposredno absorbira
 • Katalizira odpadke in jih v obliki vpojnih hranil vrne v pridelek

Vsebuje:

 • 0,25 % Mangana (Mn)
 • Helatirana topna EDTA v vodi
 • Pektinaza, Amilaza, Celulaza
 • Vsi uporabljeni encimi ne vsebujejo živalskih snovi

Uporaba:

 • Zemlja / kokos: preprosto dodajte raztopini gnojil 3 ml na 10 L
 • Kamena volna: v raztopino gnojil preprosto dodajte 3 ml na 10 L
 • Hidrosistemi, kot je NFT / AQUA: dodajte raztopini gnojil 5 ml na 10 L


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

Ostala Gnojila

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE