BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Bionova Silution (1l)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Bionova Silution (1l) je tekoči stimulator za krepitev rastlin na osnovi stabilizirane silicijeve kisline in fulvinske kisline. Silution spodbuja vnos hranil, obrambo pred virusi in okužbami ter povzroči večjo suho težo.

Proizvajalec: 

BioNova
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean9013

Dostava: 1 - 2 dni

136,88  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Bionova Silution (1l) je stimulator za večji donos!

Biostabilizirana silicijeva kislina – koncentracija 1: 5000 – NPK 0-0-0
Za vrhunsko cvetenje

Bionova Silution je tekoči stimulator za krepitev rastlin na osnovi stabilizirane silicijeve kisline in fulvinske kisline. Silution spodbuja vnos hranil, obrambo pred virusi in okužbami ter povzroči večjo suho težo.


Kaj je BioNova Silution?

Silution pri krepitvi rastlin in spodbujanju rasti in cvetenja je še posebej vidna pri kmetijskih posegih, ki imajo manj optimalne rastne pogoje, kot so rastlinjaki, pridelki v zaprtih prostorih, gojenje v toplem podnebju in razmere z visokim tveganjem za okužbo.
Čeprav je silicij v tleh skoraj povsod na zemlji, običajno ni na voljo v biološki obliki. Vsi substrati ne vsebujejo dovolj silicija, ki se absorbira v rastlinah. Mono silicijeva kislina v Silutionu je edina oblika silicija, ki je 100% biološko na voljo koreninam.

Silution ima veliko prednosti:

 • posevki imajo večjo odpornost proti negativnemu vplivu stresa
 • Močnejše celične stene
 • Močnejša obramba pred rastlinskimi okužbami in škodljivci
 • Bolj odporen proti temperaturnim razlikam in / ali ekstremnim temperaturam
 • Debelejša debla in veje. z več internodiji
 • Rastline lažje podpirajo težo na svojih vejah
 • Večja vsebnost suhe mase končnega izdelkaNasveti pridelovalcev Bionova✔ Uporabite Bionova Silution foliarno(škropljenje) vsakih 10 dni in ga poškropite po klonih. sadike in matične rastline za utrjevanje rastlinskih tkiv in preprečevanje bolezni zaradi pogojev visoke vlažnosti vrtca.
  ✔ Bionova Silution je treba vsakič uporabiti na matičnih rastlinah kot listno krmljenje tik pred snemanjem klonov za krepitev rastlinskih celic in tkiv ter pospeševanje hitrejšega ukoreninjenja potaknjencev.
  ✔ Uporaba Bionova Silution vam pomaga, da pogosteje hranite rastline. Bionova Silution poveča porabo hranilnih snovi v rastlini. prinašajo večjo učinkovitost vsaki posamezni krmi.
  ✔ Bionova Silution tedensko od začetne faze rasti do konca rastne faze za spodbujanje količine internodijev. kar ima za posledico več letine. Razredčitev 2 ml na 1 liter vode.

  Kako uporabljati Bionova Silution?
 • V rezervoar za vodo vedno nanesite čisto vodo, nato dodajte pravilno količino Silutiona in temeljito premešajte! Po tem dodajte običajni odmerek drugih gnojil in stimulatorjev ter še enkrat dobro premešajte!
 • Bionova Silution je uporaben od prvega tedna rasti do zadnjega tedna cvetenja
 • Bionova Silution se lahko meša z vsemi gnojili Bionova. stimulatorji. minerali. univerzalni materiali in podlage.
 • Bionova Silution se lahko uporablja kot namakanje in kot listno pršilo.

  Tehnične specifikacije

Uporaba pri namakanju:

 • Najprej zmešajte 2 ml do 10 litrov vode, temeljito premešajte in nato dodajte vsa druga gnojila in stimulatorje.

Uporaba kot listno pršilo

Škropite Bionova Silution od začetka faze rasti do konca faze cvetenja, da povečate količino internodijev, kar ima za posledico več letine. Razredčitev 2 ml na 1 liter vode.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,1 kg

Dobro je vedeti

Atami

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.